Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Formació / Biblioteca

La Biblioteca torna a estar amb vosaltres presencialment!

22/05/2020
A partir del dilluns 25 de maig de 2020, de dilluns a divendres i de 9 a 15 h. Us oferim una possibilitat de consultar el fons: PRÉSTEC AMB CITA PRÈVIA.
La Biblioteca torna a estar amb vosaltres presencialment!

Notícies relacionades

En que consisteix? Ens podeu demanar qualsevol llibre de la Biblioteca, després d’haver consultat el catàleg on-line, i ens feu un email, indicant quin dia i hora el vindríeu a buscar.

Podeu demanar fins a 5 llibres, 2 de la mateixa matèria. Els podreu tenir 14 dies renovables (si no els ha demanat ningú) i els exclosos de préstec els podreu tenir 7 dies.

Rebreu un email de confirmació, tot dient que ja està preparat, i acordant l’hora per tal que no vingueu tots a la mateixa. Si no podeu venir, us el portem mitjançant el servei de Préstec sense desplaçament.

L’adreça on fer les peticions és direcciobiblioteca@icab.cat o biblioprestec@icab.cat

Només recordar-vos que els llibres que us podreu endur ja han passat la quarantena.

Per consultar, estudiar o utilitzar les bases de dades presencialment haurem d’esperar a Fases posteriors a l’1. Però recordeu que teniu molts serveis digitals, des de llibres, revistes a bases de dades... consulteu tota la informació aquí.

De moment us esperem segons el màxim de serveis permesos  perquè a més dels recursos digitals, pugueu usar tots els llibres en paper!!!

 

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable

Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Barcelona (ICAB)
CIF: Q-0863003-J
Contacte DPD: dpd@icab.cat

Finalitat

Gestió dels serveis sol.licitats i comunicació d’informació sobre serveis i activitats de l’ICAB.

Legitimació

En base al contracte o condicions de la prestació del servei,   la Llei 2/1974 de 13 de febrer, sobre Col.legis Professionals, la Llei 7/2016 de 31 de maig, d’exercici de la Professió, els Estatuts de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i el consentiment  inequívoc.

Destinataris

Només els necessaris per a l’execució del contracte i en compliment d’obligacions legals.

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, a més d’altres drets, com s’explica en la informació addicional de la política de protecció de dades

Informació addicional

Per a més informació sobre la política de protecció de dades pot consultar el següent enllaç:  https://www.icab.cat/avisLegal?id=26

Contactes