Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Formació / Biblioteca

La Biblioteca, sempre amb tu!

17/04/2020
En aquests moments de semiconfinament volem destacar els serveis bibliogràfics i de documentació jurídica que aporta la BIBLIOTECA a les persones col·legiades i associades, i que fan més fàcil la vida professional.
La Biblioteca, sempre amb tu!

Notícies relacionades

La Biblioteca i el Centre de Documentació de la mateixa vol donar i publicitar els serveis digitals que té i que posa a la disposició dels col·legiats i col·legiades, per tal de fer més còmode l’accés a continguts jurídics i que puguin desenvolupar les seves tasques professionals amb la màxima precisió, actualitat i rapidesa.

S’han fet acords amb diferents editorials per tal d’oferir més continguts online, evidentment a text complet i de totes les matèries jurídiques. S’ha dividit en grans blocs: la Biblioteca Digital, les revistes digitals i les bases de dades. Tot un ventall de recursos per tal de poder exercir la professió.

 

BIBLIOTECA DIGITAL

Quasi 10.000 llibres, articles i revistes jurídiques a text complet. Per accedir-hi s’ha d’entrar al Catàleg, apartat biblioteca digital, o en el següent enllaç:
Catàleg Biblioteca Digital

Accés a Revistes Digitals per matèries:

Dossier del Centre de Documentació de l'ICAB: 'Crisi sanitària (COVID-19). Estat d'alarma'. Tots els continguts a text complet!

Aquest dossier del Centre de Documentació/Biblioteca inclou articles doctrinals, llibres digitals, legislació, jurisprudència i formularis a text complet, sobre la matèria del coronavirus relacionada amb els aspectes administratius, civils, mercantils, fiscals, penals i laborals.


 

Nou dossier del Centre de Documentació de l'ICAB: 'Crisi sanitària (COVID-19). Estat d'alarma'. Tots els continguts a text complet!

Aquest dossier del Centre de Documentació/Biblioteca inclou articles doctrinals, llibres digitals, legislació, jurisprudència i formularis a text complet, sobre la matèria del coronavirus relacionada amb els aspectes administratius, civils, mercantils, fiscals, penals i laborals. Actualitza l’anterior Dossier sobre la matèria a data d'11 de juny de 2020.

 

Nou dossier del Centre de Documentació de l'ICAB: 'Clàusula rebus sic stantibus'. Tots els continguts a text complet!
Aquest dossier del Centre de Documentació/Biblioteca inclou articles doctrinals, llibres digitals, jurisprudència i formularis a text complet, sobre aquesta clàusula que s'aplica en circumstàncies imprevisibles que trenquen l'equilibri del contracte.

 

 


BASES DE DADES

IUSTEL. Base de coneixement jurí­dic que inclou articles doctrinals i revistes electròniques (12 tí­tols) a text complet de totes les branques del dret. Per accedir-hi s’ha d’entrar a la pestanya Formació/Biblioteca, apartat Legislació, jurisprudència i doctrina, o en el següent enllaç:
Iustel

SEPIN. S'ofereix accés als tres portals d’aquesta editorial que inclou: monografies, revistes i utilitats. Per accedir-hi s’ha d’entrar a la pestanya Formació/Biblioteca, apartat Legislació, jurisprudència i doctrina, o en els següents enllaços:

TIRANT ONLINE. Base de dades de legislació, jurisprudència, formularis, esquemes, temes, doctrina i calculadores. Per accedir-hi s’ha d’entrar a la pestanya Formació/Biblioteca, apartat Legislació, jurisprudència i doctrina, o en el següent enllaç:
Tirant online

VLEX. Base de dades de legislació, jurisprudència, formularis, doctrina i esquemes processals. A més ara gràcies a l’acord amb aquesta Editorial s’inclou l’accés al Práctico Laboral, fins el 31 de setembre. Per accedir-hi s’ha d’entrar a la pestanya Formació/Biblioteca, apartat Legislació, jurisprudència i doctrina, o en el següent enllaç:
vLex

WOLTERS KLUWER. Gràcies a l'acord entre l'ICAB i l'editorial Wolters Kluwer s’ofereix l'accés a la Base de dades DataLey, fins el 15 de setembre, i ja després i com sempre es podrà consultar la Base de Dades d’aquesta Editorial  des de la Sala Multimèdia de la Biblioteca. Aquesta base consta de quatre mòduls: legislació, jurisprudència, convenis col·lectius i formularis.
Dataley

IBERLEY-COLEX. Gràcies a l'acord entre l'ICAB i l'editorial Colex arrel de la Festivitat de Sant Jordi s’ofereix l’accés durant un mes a 600 ebooks actualitzats de totes les àrees del dret.
Colex


RECURSOS ICAB

APP ICABLEX. És una Aplicació en la que posem a la teva disposició resolucions judicials i articles jurídics d’interès.
App Icablex

APP TEXTOS LEGALS. Més de 300 textos legals actualitzats.
App Textos Legals

BDD RESOLUCIONS ICAB. Base de dades que permet conèixer les resolucions col·legials emeses per l’ICAB en l’exercici de les seves funcions públiques.
Resolucions col·legials

Contactes