Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Titulars › Servei d'Atenció Col·legial › Crisi sanitària

Horari de l'ICAB a partir del 20 d'abril

19/04/2020
Us informem que, ateses les actuals circumstàncies extraordinàries i seguint les directrius públiques sanitàries en relació al COVID-19, l’horari d'atenció presencial de l’ICAB a partir del 20 d'abril de 2020 serà de les 9 a les 15 hores de dilluns a divendres. Caldrà sempre respectar una distància de seguretat entre persones de dos metres, com a mínim. Us recordem que podeu seguir realitzant tràmits online i podeu contactar per correu electrònic o telèfon amb els diferents Departaments. Trobareu els emails i telèfons a l'apartat 'Contactes' del web de l'ICAB.
Horari de l'ICAB a partir del 20 d'abril

Notícies relacionades

Us informem també que, durant aquest període temporal, romandran tancats els següents espais:

  • les dependències del Centre de Formació de Mallorca 281;
  • l’espai del Cercle ICAB, del carrer Mallorca, 283
  • l’espai del Racó ICAB del carrer Mallorca, 283.

Respecte les dependències del Servei d'Atenció Col·legial (SAC), la Sala de Togues i la Sala d’Ordinadors de la Ciutat de la Justícia, també romandran tancades.

A partir del 25 de maig, la Biblioteca de l'ICAB obre la possibilitat de consultar el fons presencialment amb cita prèvia.

Podeu contactar amb l’ICAB a través de la nostra plana web www.icab.cat, on hi trobareu totes les adreces de correu electrònic i telèfons de contacte dels diferents departaments de l’ICAB. Així mateix, per a tots els tràmits que no us sigui possible realitzar on line, us podeu adreçar a les dependències del Servei d’Atenció Col·legial del carrer Mallorca, 283 en l’horari abans indicat, de les 9 a les 15 hores.

Si durant els propers dies les circumstàncies aconsellessin una pròrroga o modificació d’aquestes mesures, us informaríem puntualment a través dels nostres canals de comunicació. En aquest sentit, us recomanem que consulteu el web i la resta dels nostres canals periòdicament per si hi haguessin noves informacions al respecte.

Des de l'organització es vol agrair la comprensió davant d'aquestes mesures que segur que redundaran en benefici de tothom.

Contactes

    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat