Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Revista Jurídica de Catalunya

Revista Jurídica de Catalunya (RJC)

Revista Jurídica de Catalunya (RJC)

La RJC és una publicació editada pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona i l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, fundada el 1895 per les dues corporacions, i que va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya l’any 2003.

La RJC és una eina pràctica de gran utilitat pels advocats/des i en general pels juristes, doncs és la publicació més complerta sobre les normes i sentències d’aplicació a Catalunya. A més, és una publicació indexada en els principals catàlegs de qualitat nacionals i internacionals: DICE, RESH, ISOC, LATINDEX, CARHUS, entre d’altres.

La RJC publica 9 números anuals (4 de doctrina i 5 de jurisprudència). Cada trimestre es publica 1 número de doctrina i 1 de jurisprudència. A més, en acabar l’any es publica un número addicional amb la jurisprudència del TSJ en matèria civil.

Els 4 números de doctrina tenen l’objectiu de proporcionar informació jurídica exhaustiva, rigorosa, d’actualitat i de caire multidisciplinari sobre les novetats legislatives, jurisprudencials i bibliogràfiques en els diferents àmbits del dret i, en especial, del dret català. Els i les autors/es i col·laboradors/es dels números doctrinals són acadèmics, advocats/des i magistrats/des de reconegut prestigi.

Els 5 números de jurisprudència recopilen i sistematitzen les resolucions judicials més rellevants dictades pels tribunals de Catalunya, especialment l’Audiència Provincial de Barcelona, en els quatre àmbits jurisdiccionals (civil, penal, contenciós-administratiu i laboral).  Les resolucions judicials són sistematitzades per un grup d’experts i expertes d’alt nivell, integrat per prestigiosos magistrats/des i advocats/des.

A més, amb la subscripció d’aquesta Revista, també es gaudeix d’un servei de consulta on-line dels volums de jurisprudència i doctrina al qual s’ha d’accedir  a través del portal de Thomson Reuters Proview, clicant al següent link:

https://www.thomsonreuters.es/es/productos-servicios/revista.html

Contactes

    Mallorca 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 496 18 80 - EXT. 5178 T. 93 601 12 12 F. 93 488 11 49 E. revista@icab.cat