Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

La degana, Mª Eugènia Gay

La degana, Mª Eugènia Gay

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona-CEU Abat Oliba i Màster en Mediació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Graduada en negociació, organització i resolució de conflictes pel Negotiation Institut de la Harvard Law School.

Des de juliol de 2020 és la Presidenta del Consell d’Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya (CICAC), organisme que representa a tots els Col·legis de l’Advocacia Catalana.

Degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), Vicepresidenta del Consejo General de la Abogacía Española, Presidenta de la Comisión de Relaciones Internacionales del Consejo General de la Abogacía Española (CGAE), Presidenta del Capítulo Español de World Jurist Association (WJA), Presidenta de la Comissió de Relacions Internacionals del Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC), Presidenta de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, Presidenta de la Comissió de Mediació de la Fédération des Barreaux d’Europe (FBE) i Director For Collective Members de la Unió Internacional d’Advocats (UIA).

Sòcia fundadora del despatx d’advocats Gay-Rosell & Solano. Especialista en dret processal civil, exerceix d’advocada en els àmbits del dret de família, dret de successions, responsabilitat civil, dret registral, associacions, fundacions i col·legis professionals.

És membre de l’Associació Catalana d’Experts en Drets de Successions (ACEDS) i de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates (ACJD). Forma part del Consell Consultiu i és Membre de la Comissió Jurídica de Foment de Treball Nacional.

Durant la seva trajectòria com a diputada de la Junta de Govern de l’ICAB, essent Degana Sílvia Giménez-Salinas (2005-2009),  va ser la responsable del Departament de Relacions Internacionals. Entre 2010 y 2016, va ocupar la Vicepresidència de la Secció de Dret Civil de l’ICAB.

Ha estat tutora de Dret Civil a l’Escola de Pràctica Jurídica, professora del màster de Dret Processal Civil i del programa de pràctiques de alumnes de ESADE i de la Universitat Pompeu Fabra.

És fundadora de la Women Business & Justice que té per objectiu la idea d’enfortir i promoure el lligam professional de les dones de la justícia amb la societat civil i el món empresarial.

@MariaEugeniaGay

Perfil de LinkedIn

Contactes

    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5313 F. 93 487 15 70 E. deganat@icab.cat