Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Titulars › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)

Examen d'accés a l'advocacia: termini per a aportar dades

01/06/2020
El proper 4 de juliol de 2020, i de manera on-line a través de la plataforma AVEX de la Universidad d'Educación a Distancia (UNED), es durà a terme la prova d’accès a l’advocacia. Adjuntem l'Orden PCM/467/2020, de 29 de maig, publicada al BOE de 30 de maig –que modifica l’Ordre PCI/1261/2019, de 26 de desembre-.
Examen d'accés a l'advocacia: termini per a aportar dades

Notícies relacionades

Cal destacar que l’Ordre PCM 467/2020, per la que es convoca la prova d'avaluació d'aptitud professional per a l'exercici de la professió d'advocat/ada per a l'any 2020, estableix, entre d’altres aspectes:

1) S’estableix un termini de tres dies hàbils des de la publicació de l'Ordre perquè els aspirants en el seu moment admesos, accedeixin amb el seu certificat electrònic a la seu electrònica del Ministeri de Justícia i a la bústia «Aportació de correu electrònic, especialitat jurídica, cessió de dades i compromís», emplenin el formulari disponible a aquest efecte.

2) Així mateix, tal com indica l'Ordre, els dies 10, 11 i 12 de juny es desenvoluparà la fase demo, en la qual els aspirants podran accedir tantes vegades com vulguin des de la sala d'espera a un examen mock (fingit), per a familiaritzar-se amb la Plataforma.”

Documents

Contactes