Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Titulars

Reserva el teu espai per fer l'Examen d'Accés a l'Advocacia a l'ICAB

17/06/2020
Com sabeu, el proper dissabte 4 de juliol de 2020, i de manera on-line a través de la plataforma AVEX de la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED), es durà a terme la prova d’accés a l’advocacia. Hem disposat d'un espai per tal de què, si no disposeu d'un lloc als vostres domicilis, pugueu fer l'examen a la seu del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) al c/Mallorca, 281.
Reserva el teu espai per fer l'Examen d'Accés a l'Advocacia a l'ICAB

Notícies relacionades

L'aforament està limitat a 70 persones, complint amb les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries. Cal recordar que l'ús de la mascareta és obligatori i la sala disposarà de dispensadors de gel hidroalcohòlic.

Donada la limitació de l'espai, s'atendran les peticions per estricte ordre d'entrada de la sol·licitud. La data límit per fer la vostra reserva és el dimarts 30 de juny de 2020 a les 15:00 hores. És una condició indispensable per tramitar la sol·licitud retornar signada, amb les vostres dades, la declaració responsable que adjuntem. La podeu fer arribar a l'adreça sac@icab.cat.

Us facilitem l'enllaç per a la inscripció.

Documents

Contactes

    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat