Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Palauet Casades. Barcelona 1883. Espais exclusius. Actes Singulars

 • EL PALAUET CASADES

  Situat en plena ruta modernista, el Palauet Casades és un edifici neoclàssic construït l'any 1883 que forma part de la seu de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB).
   
  La seva imponent façana ha esdevingut un dels referents visuals indiscutibles de l'arquitectura de l'Eixample i de la pròpia ciutat de Barcelona al llag de la seva història.

  Mallorca, 283 - 08037 Barcelona

 • ESTIL POMPEIÀ

  Construït entre  1881 i 1885. Arquitecte:  Antoni Serra i Pujals
   
  Residència de la família  Casades des del 1885 fins el 1921, habitatge habitual a l’Eixample per a la classe benestant. És un Palauet classicista de planta rectangular que s’organitza al voltant d’un Pati Central.
   
  L’any 1950 és va fer l’ampliació al carrer Roger de Llúria replicant la façana original i relligant el conjunt amb una façana aixamfranada, lleugerament enretirada de la línia del carrer, que esdevé l’entrada principal.
   
  Està presidida, al coronament, per quatre escultures de cos sencer.

  Mallorca, 283 - 08037 Barcelona

 • AUDITORI

  L'Auditori és una de les sales més emblemàtiques del Palauet Casades. Amb una sorprenent solemnitat i una platea amb capacitat per a  296 persones, disposa d'un ampli escenari que li dóna més versatilitat i una gran pantalla que permet grans projeccions.
   
  S'hi realitzen habitualment conferències, lliuraments de premis, obres de teatre i concerts.

  Esdeveniments/Presentacions
       
 • PATI DE COLUMNES

  El Palauet, de planta rectangular, s'organitza al voltant d'un Pati Central, cobert per una claraboia i format per columnes de marbre multicolors.

  Aquest pati de columnes és un espai multifuncional ideal per a presentacions, sopars de gala, còctels, exposicions... També és el complement perfecte per als esdeveniments que s'organitzen a l'Auditori.

  Esdeveniments/Presentacions
       

 • TERRASSA

  La seu del Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona disposa d'una magnífica terrassa, amb accés directe des dels espais modernistes, ubicada a l'interior d'una de les característiques illes de l'Eixample barceloní.

  Té capacitat per a 48 persones en disposició banquet i per a 120 en disposició còctel.

  Esdeveniments/Presentacions
       

 • SALA POLIVALENT

  La Sala Polivalent és un espai versàtil amb capacitat per a 200 persones en format teatre.
   
  Situat a la 8a planta de la seu col·legial, compta amb gran lluminositat i s'utilitza habitualment per a congressos i conferències.

  Còctels/Presentacions

 • AULES DE FORMACIÓ

  El Col·legi d'Advocats de Barcelona disposa de diferents Aules de Formació per a presentacions.
   
  Tenen capacitats de 20 a 120 persones.