Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Axesor

Axesor

Des del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) treballem dia a dia per oferir-li els serveis més adaptats a les seves necessitats amb l'objectiu de facilitar el seu treball diari.

Per aquest motiu, li oferim un accés exclusiu als productes i serveis d'Axesor, empresa pionera en el subministrament d'Informació Empresarial i Serveis de Tramitació de Documents a través d'Internet:

· Accedeixi online a tota la informació mercantil, judicial, econòmica, financera i de risc de totes les societats, negocis i autònoms nacionals; així com a Informes de societats internacionals.

· Realitzi online qualsevol tràmit o gestió al Registre Mercantil, Registre de la Propietat, Registre Civil, BOE i BORME, Ministeri de Justícia, Direccions de Trànsit, Correus i Telègrafs, Seguretat Social i INEM.

Subscrigui's ara i obtingui de regal:

· 5 consultes del producte Informació Mercantil i Incidències*, regal exclusiu per als col·legiatsi col·legiades de l'ICAB.

· 1 perfil comercial d'Empresa.

Accedeixi a aquests serveis, que ja utilitzen més de 3.000 de col·legiats/des de l'ICAB, i beneficiï's d'aquestes condicions exclusives fent clic aquí

* Producte que li mostra els Actes Mercantils, Òrgans Socials, Impagaments i Procediments Executius de qualsevol societat estructurats cronològicament.