Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)

La Confederació Espanyola de l'Advocacia Jove (CEAJ) decideix entrar a l'EYBA en la seva última Assemblea del 6 de març de 2016, celebrada a Alcalá de Henares / Presentació del International Meeting-The Value of Young Professionals el 30 d'abril a Barcelona

08/03/2016
El passat 5 de març va tenir lloc la primera reunió anual del Ple de la CEAJ a Alcalá de Henares amb la finalitat de comentar i aprovar les tasques quotidianes de l'Associació.
La Confederació Espanyola de l'Advocacia Jove (CEAJ) decideix entrar a l'EYBA en la seva última Assemblea del 6 de març de 2016, celebrada a Alcalá de Henares / Presentació del International Meeting-The Value of Young Professionals el 30 d'abril a Barcelona

Un dels principals punts a discutir va ser fer-se membre de l'EYBA. Abans de prendre qualsevol decisió i encara que l'EYBA ja havia estat presentada en la seva Assemblea de novembre a Valladolid, es va proporcionar per part de la seva presidenta, Elisabeth Batista, un breu resum de les raons per les quals la CEAJ havia d'estar a l'EYBA i dels costos inherents.

La CEAJ és una confederació els membres de la qual inclou 56 agrupacions d'advocats joves i 7 confederacions d'agrupacions de joves advocats, tots ells d'Espanya, la qual cosa significa que CEAJ representa més de 50.000 joves advocats de tot Espanya.

Els vots pel SÍ a l'EYBA no van ser definitius fins que totes les agrupacions van votar. El resultat final va ser que la majoria dels advocats joves espanyols desitgen ser representats internacionalment a través de l'EYBA. Fins fa escassament quatre mesos, el GAJ Barcelona era l'única agrupació jove d'Espanya membre de l'EYBA.

No obstant això, després de la seva presentació per la seva presidenta en les dues últimes assemblees del CEAJ al novembre i març, amb l'adquisició de l'AJA Madrid i la CEAJ, l'EYBA ha incrementat el nombre dels seus membres d'uns 230.000 a més de 280.000.

Encara hi ha molt de treball per fer i ara mateix la prioritat màxima és fer visibles als advocats joves d'Espanya a nivell internacional i incrementar la seva participació en tots els projectes que s'estan executant des de l'EYBA.

Aquest nou membre de l'EYBA ha de considerar-se com un gran èxit no només per a l'advocacia jove europea, sinó també pel GAJ Barcelona que, ostentant actualment la presidència de l'EYBA des del juny de 2015 a través de la seva vocal Elisabeth Batista, està internacionalitzant considerablement l'advocacia fent coneguda aquesta associació.

Finalment, però no per això menys important, va ser presentada a la CEAJ la trobada The International Meeting-The Value of Young Professionals, a fi d'encoratjar a la participació de tots els membres del CEAJ.

A més, Cristina Llop, Presidenta de la CEAJ, ha estat convidada com una de les moderadores de les conferències de l'esdeveniment

Benvinguda CEAJ!
Felicitats EYBA i GAJ Barcelona!

GAJ Barcelona

Contactes

    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. advocaciajove@icab.cat