Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies

The International Law Section of the Florida Bar Association and Barcelona Bar Association: Lawyers Exchange Program

16/12/2014
Estàs interessat a realitzar unes pràctiques com a advocat a l'estranger? Vols entrar en contacte amb la Philadelphia Bar Association? Vols millorar les teves habilitats en anglès jurídic? L'ICAB ofereix l'oportunitat de formar part d'aquest programa d'intercanvi amb la Secció Internacional del Col·legi d'Advocats de Florida, EUA.
The International Law Section of the Florida Bar Association and Barcelona Bar Association: Lawyers Exchange Program

Notícies relacionades

Es tracta d'una ocasió perquè els joves advocats tinguin accés a una experiència professional única en un entorn internacional. És una oportunitat per compartir coneixements sobre els ordenaments jurídics dels dos països.

The Lawyers Exchange Program és també una excel·lent oportunitat per als joves advocats de l'ICAB per practicar el seu anglès en un entorn judicial professional. Això permetrà als advocats joves l'accés a una comunicació més efectiva, eficient i professional en els àmbits judicial i internacional. L'intercanvi de joves advocats ofereix als advocats excel·lents oportunitats per desenvolupar habilitats de negociació internacional i els permetrà comunicar-se amb companys d'altres cultures i realitats jurídiques.

Els requisits per participar són:

- A copy of University transcripts including GPA (Notes de la Universitat amb Mitjana de qualificacions).
-Ser membre del Col·legi d'Advocats de Barcelona.
-Nivell avançat d'anglès (parlat i escrit).

Els ciutadans espanyols amb passaport espanyol podran entrar als Estats Units per un màxim de tres mesos sense necessitat de visat.

Per obtenir més informació sobre aquest programa, si us plau poseu-vos en contacte amb el nostre Departament Internacional.

Contactes