Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Titulars › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)

Els dies 21, 22 i 23 de setembre se celebra el BizBarcelona 2020! Participa donant assessorament jurídic de manera presencial o on-line!

15/09/2020
Inscripcions fins al 16 de setembre.
Els dies 21, 22 i 23 de setembre se celebra el BizBarcelona 2020! Participa donant assessorament jurídic de manera presencial o on-line!

Notícies relacionades

Durant aquests tres dies et proposem tornar a comptar amb tu de forma voluntària per oferir assessorament jurídic de manera presencial o on-line en aquestes diferents opcions:

1.- NEGOCIS DIGITALS, BIG DATA, IOT

Assessorament legal sobre les noves tecnologies aplicades a la comunicació amb el mercat, a la promoció i distribució de productes, l’E-commerce i les contractacions i operacions comercials realitzades on line.

2.- ECONOMIA SOCIAL

Assessorament legal en el cas d’ iniciar un projecte com a cooperativa, o empresa d’economia social. Forma jurídica, fiscalitat, qüestions laborals, etc.

3.- INNOVACIÓ, NOVES OPORTUNITATS I TENDÈNCIES

La visió i acompanyament de l’advocat/da en la innovació empresarial. L’aplicació i compliment normativa en un nou entorn i noves formes d’actuació.

4.- CREACIÓ I GESTIÓ EMPRESARIAL

Assessorament per a emprenedors, primers projectes o reorientacions empresarials. Forma jurídica, fiscalitat, qüestions laborals, etc.

5.- INTERNACIONALITZACIÓ

Assessorament legal sobre les qüestions comercials de l’empresa i l’emprenedor. Assessorament legal sobre les accions inicials i de consolidació d’internacionalització de l’empresa.

Si t’interessa participar, emplena el formulari adjunt indicant les opcions, data i horari al qual tens disponibilitat i ens l’envies per e-mail a l’adreça: comissions@icab.cat

INSCRIPCIONS FINS AL 16 DE SETEMBRE

Documents

Contactes

    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat