Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Departament Internacional ICAB

Congrés virtual de la Unió Internacional d'Advocats (UIA) a finals d'octubre

15/10/2020
La Unió Internacional d’Advocats (UIA) té previst realitzar del 28 al 30 d’octubre de 2020 un Congrés en format virtual, amb el títol 'La Volta al Món del Dret en 3 dies'.
Congrés virtual de la Unió Internacional d'Advocats (UIA) a finals d'octubre

Durant els dies de Congrés es tractaran temes de diferents àmbits. La prèvia es basarà en la promoció del poder i de la independència dels Col·legis d’Advocats i els seus membres, i també en les cinc maneres en què la COVID-19 ha canviat el Dret.

El primer dia, el tema principal del qual es parlarà serà amb relació al finançament per tercers i les perspectives contrastades de les parts, els àrbitres i els finançadors. A més, també es comentaran aspectes sobre l’estudi interjurisdiccional de les normes sobre el secret professional de l’advocat, la intel·ligència artificial i l’impacte de la pandèmia sobre l’advocacia, entre altres aspectes.

El segon dia se centrarà en el Dret penal com a instrument per influir en el comportament social, els Drets Humans en temps de pandèmia i les possibles repercussions en els bufets d’advocats, els sistemes judicials, la limitació de la responsabilitat i els seus possibles riscs, etc.

Finalment, el tecer dia s’abordaran les pràctiques enganyoses i poc ètiques en la mediació: com prevenir-les, identificar-les i superar-les, el paper dels advocats per combatre el racisme sistemàtic en el sistema jurídic i judicial, els nous models de negoci a Internet i la transformació de conceptes i relacions laborals.

Els horaris del Congrés on-line seran: dimecres 28, de 9:00 a 19:50 hores, dijous 29, de 11:00 a 18:20 hores, i divendres 30, de 11:00 a 17:50 hores.

Si no pots assistir a alguna de les sessions, tindràs accés a totes elles de manera il·limitada fins a 30 dies després d’haver finalitzat el congrés.

Per a més informació consulteu el següent enllaç.

Documents

Contactes