Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Titulars › Comissió d'Advocats Sèniors

El 23 d'octubre, conferència ON-LINE intercol·legial: ‘Radiografia del Transhumanisme’

15/10/2020
En el marc de les Jornades Intercol·legials 2020, la Comissió Intercol·legial de Professionals Sèniors de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya organitza la conferència on-line ‘Radiografia del Transhumanisme’, a càrrec del Dr. Francesc Torralba, que tindrà lloc el proper 23 d’octubre de 2020, a les 17h, a través de ZOOM.
El 23 d'octubre, conferència ON-LINE intercol·legial: ‘Radiografia del Transhumanisme’

La conferència serà presentada pel Sr. Xavier Cordoncillo, president de la Comissió Intercol·legial de Professionals Sèniors.

Hi participarà com a ponent el Dr. Francesc Torralba. Ell és el director de la Càtedra Ethos d’ètica aplicada de la Universitat Ramon Llull, filòsof i teòleg, i és autor, entre molts d’altres, del llibre “El Transhumanisme sota la lupa”, que resum un cicle de conferències organitzades pel Club de Roma a Barcelona els anys 2017 i 2018 sobre el tema del Transhumanisme, entre elles la seva sobre els aspectes ètics del Transhumanisme.

Síntesi: El transhumanisme s’alça contra la injustícia de l’atzar, contra la rifa del gens i pretén donar a cadascú, independent dels dons i dels talents que hagi rebut de la mare naturalesa, la possibilitat d’esdevenir el que vulgui ser i no haver de renunciar a res.  És una filosofia contra la moral de la resignació. Hom pot esdevenir el que es proposi i no s’ha de conformar amb el que li ha estat donat. La tecnologia, en l’ideari transhumanista, no té com a objectiu corregir les mancances de la naturalesa o suplir les seves deficiències i limitacions, sinó crear capacitats noves, engendrar una natura nova si així ho determina la persona. 

Inscripcions gratuïtes AQUÍ.

Contactes

    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5178 E. seniors@icab.cat