Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Comissió de Cultura / Seccions

III Congrés on-line d'Actualitat Mercantil. Mesures mercantils en temps de pandèmia. INSCRIPCIONS OBERTES!!!

03/11/2020
La Secció de Dret Mercantil de l'ICAB realitzarà el 26 i 27 de novembre de 2020 un congrés on-line per analitzar les principals novetats legislatives en aquesta àrea del dret. El congrés se realitzarà el dijous en horari de 16 a 20h i el divendres, de 10 a 14h
III Congrés on-line d'Actualitat Mercantil. Mesures mercantils en temps de pandèmia. INSCRIPCIONS OBERTES!!!

El Congrés serà inaugurat per Mª Eugènia Gay Rosell, degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana; per Lluís Esquerra Resa, advocat i president de la Secció de Dret Mercantil de l’ICAB; i per Daniel Vázquez Albert, catedràtic de Dret Mercantil i coordinador del grup d’Investigació en Dret Mercantil.

També, hi haurà una conferència inaugural anomenada “La directiva de reestructuracions i el nou TRLC” que serà presentada per Angel Rojo Fernández-Río, catedràtic de Dret Mercantil i advocat.

Al llarg del congrés es portaran a terme diversos panells en què es tractaran els següents temes: "La problemàtica del dret de separació per falta de dividends (art 348.bis LSC) i la seva suspensió temporal”; "Els grups de societats i les operacions vinculadesintragrup: la reforma de la LSC en adaptació de la Directiva de drets dels accionistes"; "La clàusula rebus als contractes mercantils: nova jurisprudència i noves propostes legislatives"; "Mesures legals relatives a la refinanciació, dissolució per pèrdues i responsabilitat dels administradors".

Els assistents al Congrés rebran en format electrònic un complet dossier sobre l'actualitat legislativa, jurisprudencial i doctrinal elaborat per la Biblioteca de l'ICAB.

 

CRIDA A COMUNICACIONS
 L'organització del “III Congrés d’Actualitat Mercantil. Mesures mercantils en temps de pandèmia” fa una crida  a contribucions científiques. 

TEMÀTICA
 Les comunicacions han de versar necessàriament sobre algun dels temes analitzats en les taules en les quals es desenvoluparà el Congrés: 

PROCÉS DE SELECCIÓ
Una vegada rebudes les comunicacions, el Comitè Científic les avaluarà i seleccionarà les que seran acceptades. Amb posterioritat, totes les publicacions acceptades podran publicar-se en un llibre, resultat del Congrés.

FORMAT
Les comunicacions tindran una extensió entre les 15 i les 30 pàgines en tipus de lletra Arial, grandària 12 i interlineat de 1,5 en text i tipus de lletra Arial, grandària 10 i interlineat senzill per a les notes a peu. 

TERMINI PER A l'ENVIAMENT DE LES COMUNICACIONS
Les comunicacions s'haurien d'enviar abans del dia 31 de març 2021. 

ENVIAMENT DE LA COMUNICACIÓ
Els enviaments han de fer-se a la següent adreça:  comunicaciocongres@icab.cat

INSCRIPCIONS aquí

Contactes

    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. cultura@icab.cat E. formacio@icab.cat