Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Comissió de Cultura / Seccions › Secció de Compliance

II Congrés de Compliance de Barcelona ON-LINE (2020)

21/09/2020
Els dies 13, 14 i 15 d’octubre de 2020, l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza el II Congrés de Compliance de Barcelona, en aquesta ocasió, totalment VIRTUAL.
II Congrés de Compliance de Barcelona ON-LINE (2020)

El Congrés es concep com un esdeveniment orientat a diferents perfils professionals on trobaran una oferta d’interès tant els advocats/des de l’ICAB que vulguin fer una aproximació més profunda al concepte de Compliance a les organitzacions, com els més exigents Compliance Officers que busquin les últimes novetats per a l’acompliment de les seves funcions.

Aquesta proposta formativa tractarà temes d’actualitat amb diferents ponències de nivell, on hi intervindran professionals experts en la matèria. Amb dues ponències diàries, aquest Congrés totalment ON-LINE, s’iniciarà a les 9:30 hores amb la taula d’inauguració que comptarà amb la participació de Mª Eugènia Gay, Degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona,  José Miguel Bueno, Subsecretari del Ministeri de Justícia i Sylvia Enseñat, Presidenta d’ASCOM.

Aquestes són totes les ponències que es realitzaran al llarg dels tres dies de Congrés entre les 9:30 i les 11:30 hores (horari matí) i entre les 18:00 i les 20:00 hores (horari tarda): “Panorama del compliance a Espanya”, “Blanqueig de capitals i finançament del terrorisme a Europa”, “Riscos de compliance penal en el concurs de creditors o altres situacions”, “Present i futur del compliance després de la Covid-19”, “Advocacia i compliance: una proposta reguladora sobre els aspectes clau per a la protecció i eficàcia del compliance officer” i “Un marc internacional per a la normalització del compliance: les noves normes ISO que afecten els sistemes de compliance”. 

Durant el Congrés també es farà la presentació de l'Enquesta sobre Compliment Normatiu i la Funció de Compliance a Espanya, elaborada per CEOE, IEE, Iberdrola i ASCOM i s'informarà el Màster de Compliance que organitza el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.

Per a més informació, visiteu el següent enllaç.

Contactes

    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. cultura@icab.cat E. formacio@icab.cat