Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Titulars

El 28 d’octubre comença el Curs de Compliance ON-LINE per a la preparació de l’examen CESCOM

16/10/2020
Del 28 d’octubre de 2020 al 27 de febrer de 2021, l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitza un curs de Compliance de formació ON-LINE per a la preparació de l’examen de certificació CESCOM i Certificació Internacional de la Internacional Federation of Compliance Association.
El 28 d’octubre comença el Curs de Compliance ON-LINE per a la preparació de l’examen CESCOM

La certificació professional CESCOM és la mes antiga i prestigiosa d‘Espanya en matèria de Compliance, i compta avui en dia amb mes de 1.100 professionals certificats a tot el país. El programa de CESCOM compta amb 20 mòduls formatius que reuneixen els coneixements i capacitats necessàries per l’exercici de la funció de compliance. El seu rigor i qualitat la ha convertit en un barem de referencia per moltes empreses quan contracten personal per les seves funcions de compliance.

El curs està dividit en quatre mòduls que seran impartits cada dilluns i dimecres de 18:00 a 21:00 hores.

El primer mòdul és una introducció al Compliance i a les fonts i fonaments dels sistemes de Gestió de Compliance.

El segon mòdul tracta la relació entre Ètica i Compliance, la Responsabilitat Social Corporativa i Bon Govern i la llei 31/2014 de reforma de la Llei de societats de capital per al Bon Govern Corporatiu.

El tercer mòdul fa referència als aspectes bàsics d’un programa de Compliance com: lideratge i cultura de compliance, el paper del Compliance Officer, la Gestió del risc de compliance, polítiques de compliance i codi de conducta, comunicació, formació i sensibilització, canals, investigacions, mesures disciplinàries i incentius i sistemes de Gestió Normalitzats: ISO 19600.

El quart mòdul dona lloc a la identificació de riscos i controls en els principals blocs normatius relacionats amb Compliance a partir de la responsabilitat penal de la persona jurídica, el suborn i la corrupció, el blanqueig de capitals i el finançament del terrorisme, els mercats, la competència i els sectors regulats, l’abús de mercat, la privadesa, els consumidors i el compliance digital.

Per a més informació visiteu aquest enllaç

Contactes

    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat