Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies

Compte enrere per a la nova seu digital de l’ICAB!

26/10/2020
DILLUNS 9 de novembre, l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona estrenarà la seva seu digital. Més moderna, intuïtiva, amb un nou disseny, accessible des de qualsevol lloc, en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu mòbil! Accés més fàcil a la informació, un nou i potent cercador de continguts, la possibilitat de personalitzar l’àrea personal i la realització de tots els tràmits on-line són algunes de les moltes novetats i millores que incorpora. Amb la nova seu digital, el Col·legi sempre amb tu, on i quan ho necessitis! 
Compte enrere per a la nova seu digital de l’ICAB!


La nova seu digital del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona de l’ICAB serà accessible des de les URL www.icab.es / www.icab.cat


1. ACCESSIBLE A QUALSEVOL LLOC, EN QUALSEVOL MOMENT I DES DE QUALSEVOL DISPOSITIU
Consulta la nova seu digital des del mòbil, tauleta tàctil, el portàtil, Smart-TV, etc. Això serà possible perquè la nova seu digital s’ha adaptat per tal de poder accedir a totes les informacions, notícies així com la realització de tràmits o el seguiment de formació on-line sigui quin sigui el dispositiu connectat a Internet des del qual us connecteu, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. 

2. TOTS ELS TRÀMITS, SOLUCIONS I EINES ON-LINE A LA TEVA DISPOSICIÓ
Tràmits i eines per facilitar el dia a dia de la professió amb pocs clics! Aquesta és una de les principals novetats de la nova seu digital. Més de 130 serveis es podran fer de forma telemàtica amb l’objectiu que tant els col·legiats i les col·legiades així com la ciutadania pugueu fer els tràmits sense necessitat de desplaçar-vos i de forma molt més senzilla.

3. PERSONALITZACIÓ DE L’ÀREA PERSONAL. 
Cada col·legiat i col·legiada podrà personalitzar la seva àrea personal, però també els continguts d’acord amb el perfil d’usuari, per això és molt recomanable la navegació amb login. 

S’han classificat i organitzat les diferents eines que conformen la vostra activitat quotidiana professional per tal que la nova seu digital es transformi en un punt d’entrada per realitzar les vostres tasques més comunes.

Així, des de l’Àrea Personal, podreu accedir d’una manera ràpida i intuïtiva a les eines i tràmits més habituals que utilitzeu en el vostre dia a dia d’exercici, com per exemple: catàleg d’aplicacions, calendari, cursos realitzats, consulta de guàrdies, obtenció de certificats...
Aquests canvis comporten un important canvi de paradigma en la concepció del que suposarà la nova seu digital de l’ICAB.
 
4. GRAN MOTOR DE CERCA PER TENIR TOTA LA INFORMACIÓ AL TEU ABAST DE FORMA FÀCIL I INTUÏTIVA
Buscar informació serà fàcil i efectiu gràcies al potent motor que s’ha implementat, que permetrà millorar substancialment la qualitat de les cerques internes. Els resultats es classificaran per pàgines rellevants, actes, cursos, notícies i tràmits.

Cercador d’Advocats i advocades
Trobar l’adreça professional de companys o companyes serà més fàcil gràcies al cercador de professionals unificat en una sola plana, que a més, serà més visible des de la portada del web. Cal tenir en compte que el cercador d’advocats i advocades és un dels continguts més visitats del web col·legial, després de la home o pàgina d'inici. 

5. DISSENY I OPERATIVA MODERNA , FUNCIONAL I ADAPTADA A LES NECESSITATS DE L’ADVOCACIA
Nou disseny – amb una línia gràfica simple i atractiva- per facilitar l’accés a la informació així com la seva lectura. La nova seu digital és un espai intuïtiu, flexible, didàctic i funcional, adaptat també als nous temps ja que es podran publicar vídeos i es comptarà amb la integració de les xarxes socials per tal de donar un major protagonisme als missatges que es difonen per aquest canal. 

Tots aquests canvis faran de la nova seu digital una eina de treball de referència per a l’advocacia, on els més de 24.000 col·legiats i col·legiades de Barcelona podreu trobar tota la informació actualitzada, així com la millor formació i documentació per al correcte exercici de la professió.

El Col·legi amb tu. On i quan ho necessites! No et perdis tot el món de possibilitats que oferirà la nova seu digital! 

Contactes

    Mallorca, 283
    0837 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 496 18 80 - EXT. 5705 T. 93 601 12 12 E. digicab@icab.cat