Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Titulars

El 21 d’octubre, acte commemoratiu del 75è aniversari de la creació de les Nacions Unides

15/10/2020
L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) acollirà el proper dimecres 21 d’octubre de 2020, a les 10 del matí, la celebració d’una jornada per commemorar la creació de les Nacions Unides el 24 d'octubre de 1945.
El 21 d’octubre, acte commemoratiu del 75è aniversari de la creació de les Nacions Unides

L’acte comptarà amb la intervenció, com a panelistes, de Mª Eugènia Gay Rosell, degana de l’ICAB; Eulàlia Pascual Lagunas, presidenta de l’Associació per les Nacions Unides a Espanya; Maite Vilalta Ferrer, secretària general i vicerectora d’Igualtat i Acció Social de la Universitat de Barcelona, i Sergi Loughney Castells, director de Prospectiva, Reflexió i Palau Macaya de la Fundació “La Caixa”.

L’advocada i diputada de la Junta de Govern de l’ICAB Emma Gumbert farà de moderadora de la sessió.

L’acte abordarà temes com l’impacte actual de les Nacions Unides al món, la política davant la pandèmia de la COVID-19, els avanços i retrocessos en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i reflexions COVID vs. Igualtat.

 

Cal confirmar assistència a través del següent enllaç de ZOOM.

 

Cal recordar que l’ICAB treballa per a la incorporació activa dels ODS als valors professionals i a la cultura col·legial. En aquest sentit, la Corporació presta una atenció especial als ODS següents:

  • ODS 5.- Igualtat de gènere: Aconseguir la igualtat de gènere a través de l’enfortiment de dones adultes i joves.
  • ODS 16.- Pau i justícia i institucions sòlides: Promoure societats pacífiques i inclusives per aconseguir un desenvolupament sostenible, proporcionar a totes les persones accés a la justícia i desenvolupar institucions eficaces, responsables i inclusives a tots els nivells.

Contactes

    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5313 F. 93 487 15 70 E. deganat@icab.cat