Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Formació / Biblioteca

III Congrés de Dret Immobiliari (2020), edició ON- LINE

05/10/2020
Se celebrarà el 29 d’octubre de 2020, de 9 a 19h, en format ON-LINE. Consulteu tota la informació sobre el programa i les inscripcions al web col·legial.
 III Congrés de Dret Immobiliari (2020), edició ON- LINE

Notícies relacionades

El Congrés és un esdeveniment formatiu dirigit a diferents perfils professionals que estiguin interessats a adquirir, profunditzar i estar a les últimes novetats sobre el Dret Immobiliari.

El Congrés serà inaugurat per Mª Eugènia Gay Rosell, degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana;  per  Lluís Marsà García, president de l’Associació de Promotors de Catalunya; Agustí Pujol Niubó, president del Consell General de Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya; Anabel Miró Panzano, presidenta del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida; Gerard Duelo Ferrer. president dels Col·legis i Associació d’Agents Immobiliaris; Joan Carles Ollé Favaró, degà-president del Col·legi de Notaris de Catalunya; María del Carmen Floran Cañadell, degana del Col·legi de Registradors de la Propietat de Catalunya.

Al llarg del Congrés es realitzaran diferents taules rodones de 9 a 19:00 hores en les quals s’analitzaran els següents temes: “Limitació dels preus del lloguer en matèria d'arrendaments urbans”, “Les mesures en matèria de lloguer social obligatori”, “Novetats legislatives en matèria d’urbanisme i habitatge”, “Drets d’adquisició preferent a favor de les Administracions Públiques”, “Legitimació de tercers per sol·licitar mesura cautelar amb base a les Instruccions de Fiscalia, amb base a les recents Instruccions”.

Magistrats i magistrades, advocats i advocades, registradors i registradores, catedràtics i catedràtiques i notaris i notàries participaran com a ponents d’aquest Congrés.

Consulta el programa i formalitza la teva inscripció a través del següent enllaç.

Contactes

  Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. cultura@icab.cat E. formacio@icab.cat


  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat