Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Formació / Biblioteca

Curs de Formació de Delegats de Protecció de Dades (DPD) en format ON-LINE (2021)

29/10/2020
L’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza del 26 de gener al 25 de març del 2021 un curs ON-LINE de 60 hores de Formació de Delegats de Protecció de Dades (DPD).
Curs de Formació de Delegats de Protecció de Dades (DPD) en format ON-LINE (2021)

Aquest curs té per objectiu preparar al col·legiat/da de l’ICAB perquè ocupi el lloc de Delegat de Protecció de Dades. Davant d’això, el programa de continguts està format per als 3 dominis publicats segons l’Annex de Formació de l'Esquema AEPD-DPD.

El primer domini tractarà sobre la normativa general de protecció de dades, on es parlarà sobre el Reglament Europeu de Protecció de dades, els drets individuals, i la normativa europea i espanyola amb implicacions en protecció de dades, entre altres aspectes.

El segon domini estarà relacionat amb la responsabilitat activa i se centrarà en l’anàlisi i gestió de riscos dels tractaments de dades personals, les diferents metodologies d’anàlisi i gestió de riscos, la seguretat de la informació i l’avaluació d’Impacte de Protecció de Dades “EIPD”.

Finalment, el tercer domini es basarà en les tècniques per garantir el compliment de la normativa de Protecció de Dades i altres coneixements.

El curs ON-LINE es farà en horari de dimarts i dijous, de 18:00 a 21:00 hores.

Tenint en compte els requeriments formatius establerts en l'esquema i la naturalesa pràctica de la formació amb dinàmiques de treball en grup i escenaris pràctics, el nombre màxim de participants s'estableix en 30 alumnes.

Pots fer la matrícula a través del següent enllaç.

Contactes

    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. cultura@icab.cat E. formacio@icab.cat