Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

La CRAJ informa: Notificacions per via telemàtica a l'Ajuntament de Barcelona

10/09/2020
Us informem que, a partir del proper mes d’octubre, l’Ajuntament de Barcelona començarà a substituir, de manera gradual, les notificacions en paper per comunicacions electròniques, d'acord amb la Llei 39/2015, de procediment administratiu, que obliga les administracions públiques a utilitzar la notificació electrònica com a via de comunicació ordinària amb les persones jurídiques, entitats, professionals col·legiats i representants legals.
La CRAJ informa: Notificacions per via telemàtica a l'Ajuntament de Barcelona

Les persones jurídiques deixaran de rebre les notificacions en paper, de forma progressiva i a mesura que s’incorporin els diferents processos de notificació de l’Ajuntament de Barcelona. Amb aquesta finalitat, s'han incorporat al cens de notificació electrònica totes les persones jurídiques que consten a les bases de dades municipals. Des de l’Ajuntament de Barcelona s'ha fet arribar una comunicació informativa a totes les persones jurídiques que consten a la seva base de dades. 

Les comunicacions municipals tindran validesa legal encara que les persones jurídiques no s’hagin donat d’alta o no hagin aportat l’adreça de correu electrònica, us recomanem comprovar que esteu al cens i realitzar l'alta corresponent. 

Aquestes notificacions estaran disponibles a la Plataforma de notificacions electròniques, on es podran consultar en qualsevol moment des del telèfon mòbil, la tauleta o l’ordinador.

Per poder rebre un avís cada vegada que l’Ajuntament dipositi una notificació, és imprescindible que l’Ajuntament disposi d’una adreça de correu electrònica, i, si es vol, del número de telèfon mòbil; per a això, cal accedir a ajuntament.barcelona.cat/notificacioelectronica i aportar com a mínim una adreça de correu electrònica.

Quan hi hagi disponible una notificació, les persones jurídiques rebran un avís per correu electrònic o un SMS al telèfon mòbil.  Des de l’avís, es podrà accedir directament a consultar la notificació.

Finalment, us informem que les persones físiques poden donar-se igualment d’alta per a la notificació electrònica.

Moltes gràcies,

Contactes

    Gran Via de les Corts Catalanes, 111 Ciutat de la Justícia Edifici C, 2a planta
    L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5345 F. 93 215 10 62 E. craj@icab.cat