Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies

EYBA/GAJ International. Valoració de la participació d’Elisabeth Batista com a Presidenta de l'EYBA, al 44rt Congrés de Presidents d’Associacions Europees a Viena, del 4 al 6 de febrer de 2016

17/02/2016
Us informem que el 44t Congrés de Presidents d’Associacions Europees va acollir del 4 al 6 de febrer de 2016 a Viena a quasi tots els representants de col·legis d’advocats, confederacions d’advocats i associacions europees d’advocats, celebrada al majestuós Palau Fersteel.
EYBA/GAJ International. Valoració de la participació d’Elisabeth Batista com a Presidenta de l'EYBA, al 44rt Congrés de Presidents d’Associacions Europees a Viena, del 4 al 6 de febrer de 2016

Us informem que el 44t Congrés de Presidents d’Associacions Europees va acollir del 4 al 6 de febrer de 2016 a Viena a quasi tots els representants de col·legis d’advocats, confederacions d’advocats i associacions europees d’advocats, celebrada al majestuós Palau Fersteel. L'Elisabeth Batista hi va assistir també en representació del GAJ Barcelona, que enguany ostenta la presidència de l'EYBA.

La conferència va estar liderada en tot moment pel President del Col·legi d’Advocats d’Àustria el Dr. Rupert Wolff.  Entre els ponents convidats destaquem la del Conlan Smyth, el President del Grup de Treball de Migració de la CCBE (Council of Bars and Law Societies of Europe- Consell de Col·legis i Associacions d’Advocats Europeus), que va llançar una dura crítica contra la Unió Europea, per entendre que no està gestionant correctament la qüestió dels refugiats i de la immigració, i la necessitat d’establir directius més estrictes per a controlar més i millor aquest fet social.

Destaquem també la intervenció del Boubaker Bethabet, Vicepresident del l’Ordre d’Advocats de Tuníssia, Associació que recentment ha rebut el Premi Nobel de la Pau, per a la seva contribució en la construcció d’una democràcia plural. També va fer menció expressa a la importància de protegir als refugiats i la responsabilitat social existent de posar mesures davant l’amenaça del terrorisme.

I al torn de paraules voluntari, el President del Col•legi d’Advocats de Thessaloniki, Nikolaos Valergakis, va llançar una dura opinió sobre la complexitat de és gestionar a més de 10.000 refugiats, als que se’ls ha de proporcionar menjar, roba, medicines i un espai on viure.

Durant aquesta trobada, l’actual Presidenta de la EYBA, l’Elisabeth Batista, va aprofitar per fer saber al President de la IBA (International Bar Association), David W. Rivkin, i al President de l’UIA (Union Internacional des Advocats), Jean-Jacques Uettwiller la dificultat existent pels joves advocats de poder participar a congressos internacionals degut  a l’elevat cost de les mateixes.

Finalment, informar-vos que s’han iniciat negociacions amb l’actual Presidenta de l’AIJA (Associació Internacional de Joves Advocats), Orsolya Görgényi amb l’objectiu de que l’AIJA  i la EYBA col•laborin conjuntament i els seus respectius membres (i, per tant, els membres del GAJ Barcelona també) puguin beneficiar-se de participar en els congressos que s’organitzin per ambdós Associacions amb avantatges especials. Us mantindrem informats!

Esperem que us hagi sigut d’interès la informació proporcionada.

GAJ Barcelona

Contactes

    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5314 F. 93 487 90 48 E. webinformat@icab.cat