Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies

EYBA Spring Conference a Belfast (7-10 d’abril). INSCRIPCIONS ESGOTADES! Possibilitat d’assistir només al sopar de gala! Confirmat com a ponent principal JERRY BUTING!

17/02/2016
Del 7 al 10 d'abril de 2016 se celebrarà el segon congrés anual de la 'European Young Bar Association' (EYBA): la 'Spring Conference' a Belfast.
EYBA Spring Conference a Belfast (7-10 d’abril). INSCRIPCIONS ESGOTADES! Possibilitat d’assistir només al sopar de gala! Confirmat com a ponent principal JERRY BUTING!

A través del GAJ Barcelona, que és membre de l’EYBA (i enguany, a més, n’ostenta la presidència), tots els agrupats podeu assistir al congrés en tant que membres de l’EYBA.

El congrés comptarà, com sempre, amb una primera part divulgativa, amb ponències que seran impartides tant per advocats i juristes com per persones de l’àmbit empresarial, i que tractaran l’atracció en diversos nivells: atracció d’inversions, atracció de clients i atracció de talent, i una segona part lúdica i cultural, amb la qual els assistents podran conèixer una mica millor Belfast i celebrar el retrobament en un sopar de gala.

A peu de pàgina trobareu el programa el congrés i per inscriure-us, consulteu si us plau el següent web:

Així mateix, confirmem l’assistència al congrés com a ponent principal a Jerry Buting de Netflix, de la docusèrie “Making a Murderer”. Per aquells que no estiguin familiaritzats amb aquesta sèrie, us deixem un link per a més informació:

Per aquells advocats i/o despatxos que vulguin patrocinar el congrés, si us plau, envieu un correu a advocatsjoves@icab.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres de seguida.

Us animem a assistir al congrés. No deixeu passar aquesta oportunitat per conèixer en primera persona la tasca de l’EYBA, en un context internacional i de “networking” en que podreu establir nous contactes amb advocats joves d’arreu d’Europa.

Us hi esperem!

Documents

Contactes

    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. advocaciajove@icab.cat