Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Secció de la Infància i de l'Adolescència › Conferències on-line

Conferència on-line: 'Llei de Protecció a la Infància: La jurisdicció de família com Garantia dels drets de nens, nenes i adolescents'

15/06/2020
Vídeo ja disponible.
Conferència on-line: 'Llei de Protecció a la Infància: La jurisdicció de família com Garantia dels drets de nens, nenes i adolescents'

La Secció de Dret de la Infància i de l'Adolescència de l'ICAB va organitzar el dijous 18 de juny, a les 18:30 hores, una conferència per analitzar les novetats que introdueix el Projecte de Llei Orgànica de Protecció integral a la Infància i l'Adolescència davant la violència.

Va moderar la sessió M. del Pilar Tintoré, advocada i presidenta de la Secció de Drets de la Infància i de l'Adolescència de l'ICAB.

Van participar com a ponents Maria Dolors Lozano, presidenta de l'Associació Espanyola d'Advocats de Família (AEAFA); Mercè Mira, presidenta de la Societat Catalana d'Advocats de Família (SCAF); Xavier Abel, magistrat-Jutge del Jutjat de Primera Instància núm. 14 de Barcelona (Família) i president de la Plataforma Dret i Família; i Emelina Santana, magistrada-presidenta de la Secció 24 bis de l'Audiència Provincial de Madrid.

La conferència es va desenvolupar de forma on-line mitjançant un sistema de videoconferència.

Contactes

    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. cultura@icab.cat E. formacio@icab.cat