Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Titulars › Premis, Beques i Subvencions

Altres Premis: Premi de Treballs de recerca convocat per l’Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses

03/08/2020
El premi està destinat a guardonar els treballs de recerca sobre la figura del perit judicial.
Altres Premis: Premi de Treballs de recerca convocat per l’Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses

Bases del premi: 

La Junta directiva de l’Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses col·laboradors amb l’Administració de Justícia convoca l’Onzena edició del Premi Treballs de recerca que hauran de tractar i aprofundir en la figura del perit judicial i la seva intervenció en el procés judicial espanyol o europeu, preferentment des de la vessant pràctica. També podran fer referència a qüestions referides a la prova pericial.

Poden concórrer a aquest premi, dotat amb 1.000 euros i diploma acreditatiu,  perits exercents davant els partits judicials europeus, advocats/des exercents o no exercents col·legiats/des davant els Tribunals dels països de la Unió Europea, Procuradors/es dels Tribunals, llicenciats/des, graduats/des o doctorats/des en Dret, estudiants del darrer any del Graduat en Dret, així com personal docent universitari de qualsevol universitat europea.

Els treballs que optin al Premi s’hauran de presentar a la seu de l’Associació (Avinguda Diagonal núm. 449, 4rt. pis, 08036 Barcelona) com a màxim l'11 de gener de 2021.

 

Documents

Contactes