Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Formació / Biblioteca

Conferència inaugural del 5è Congrés on-line de l’Advocacia de Barcelona: ‘Sector Turístic i hoteler en temps de crisi: l'arbitratge fast track com a possible solució?’

25/06/2020
La inauguració del 5è Congrés de l’Advocacia de Barcelona tindrà lloc on-line el dilluns 29 de juny de 2020, d’11 a 12:30h, amb una videoconferència sobre l’arbitratge fast track per al sector turístic i hoteler arran de la crisi de la COVID-19.
Conferència inaugural del 5è Congrés on-line de l’Advocacia de Barcelona: ‘Sector Turístic i hoteler en temps de crisi: l'arbitratge fast track com a possible solució?’

La Degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), Mª Eugènia Gay, presentarà la sessió, que comptarà amb la participació, com a ponents, de  Juli de Miquel Berenguer, president del Tribunal Arbitral de Barcelona; Roger Pallarols Taylor, president del Gremi de Restauració de Barcelona; Mercè Pigem i Palmés, vocal del Tribunal Arbitral de Barcelona, i Jordi Sánchez Sánchez-Crespo, advocat.

La moderació anirà a càrrec del Secretari de la Junta de Govern de l’ICAB, Jesús Sánchez García, i de Pedro del Rosal Segura, periodista jurídic des de Wolters Kluwer per a Cinco Días i El País.

Cal recordar que, des del passat mes d'abril, el Tribunal Arbitral de Barcelona (TAB) disposa d'un procediment ràpid de resolució arbitral de conflictes (fast track) perquè pugui adreçar-s'hi qui necessiti una solució ràpida i definitiva.

Aquest procediment presenta un especial interès en l'actual context, davant la previsible multiplicació de conflictes derivats de relacions contractuals per la situació provocada per la COVID-19. Es tracta d’un procediment àgil i plenament garantista.

Contactes

    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. cultura@icab.cat E. formacio@icab.cat