Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Reobertura de les oficines de l'Agència Tributària de Catalunya per a la ciutadania

29/05/2020
Es recorda que els professionals estan subjectes a l’obligació de tramitació telemàtica, d’acord amb l’Ordre VEH/85/2017, d'11 de maig, per la qual s'estableix l'obligació de l'ús dels mitjans electrònics en les presentacions i pagament de diverses autoliquidacions per a determinats obligats tributaris.
Reobertura de les oficines de l'Agència Tributària de Catalunya per a la ciutadania

En relació a la ciutadania, us informem que, a partir del dia 1 de juny (o del dia 2, si l’1 és festiu), l’Agència Tributària de Catalunya tornarà a obrir les seves oficines per oferir atenció presencial adreçada a persones físiques. Aquesta només es prestarà amb cita prèvia i seguint estrictes mesures de seguretat, amb l’aforament limitat 

En concret, reobriran l’Oficina Central de Barcelona Zona Franca, les delegacions territorials a Girona, Lleida i Tarragona, totes les oficines territorials i l’Oficina de Serveis Tributaris a l’Hospitalet de Llobregat, les quals romandran obertes de dilluns a divendres en horari de 8:30 a 14 hores. Pel que fa a les oficines de serveis tributaris, obren les seves portes les d’Olot i Ripoll, les quals romandran obertes de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores.