Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Secció de Dret Administratiu › Conferències on-line

Conferència on-line: 'COVID-19 i reequilibri econòmic en els contractes públics'

06/06/2020
El dimecres 10 de juny, a les 19 hores, el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) juntament amb el Col·legi d'Advocats de Madrid (ICAM) organitzen una conferència on-line per analitzar l'aplicació de la clàusula 'rebus sic stantibus' en la contractació pública. Presenten la sessió Susana Ferrer, diputada de la Junta de Govern de l'ICAB i Eugenio Ribón, diputat de la Junta de Govern de l'ICAM.
Conferència on-line: 'COVID-19 i reequilibri econòmic en els contractes públics'

La sessió planteja qüestions com els mecanismes alternatius de què disposaran els contractistes i les administracions públiques per salvaguardar la col·laboració público-privada, o quan podran els contractistes sol·licitar el restabliment de l'equilibri econòmic del contracte a l'empara dels Decrets lleis promulgats per fer front al COVID-19.

Moderarà la conferència Alberto Dorrego de Carlos, president de la Secció de Dret Administratiu del Col·legi d'Advocats de Madrid.

Hi participaran com a ponents Joaquín Tornos, catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat de Barcelona; José Alberto Navarro, advocat; Javier Guillén, catedràtic de Dret Administratiu i Tomás Ramón Fernández, advocat i catedràtic de Dret Administratiu.

La sessió es desenvoluparà de forma on-line mitjançant un sistema de videoconferència.

Contactes

    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. cultura@icab.cat E. formacio@icab.cat