Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Comissió de Transformació Digital › Secció de Dret Laboral › Secció de Dret de les TIC

EL DIRECTE DE DIGICAB: 'Impacte de les tecnologies en les relacions laborals'

20/05/2020
El divendres 22 de maig, a les 16:30 hores, tindrà lloc una nova edició on-line del Directe de DIGICAB, organitzada conjuntament entre Digital Future Society del Mobile World Capital Barcelona (MWCapital), la Comissió de Transformació Digital de l’ICAB i les Seccions de TIC i de Dret Laboral de l'ICAB, per reflexionar sobre l'impacte de les tecnologies a l'àmbit laboral. Inaugurarà la sessió Mª Eugènia Gay, degana de l'ICAB.
EL DIRECTE DE DIGICAB: 'Impacte de les tecnologies en les relacions laborals'

La sessió abordarà qüestions de plena actualitat, com el teletreball, les noves relacions de treball a les plataformes digitals, l'impacte de la intel·ligència artificial i dels algoritmes en la selecció de personal, i l'assignació de tasques a les plataformes digitals o en el control dels treballadors/es.

Obriran la sessió Mª Eugènia Gay, degana de l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), i Carles Grau, CEO de MWCapital. La presentarà Rodolfo Tesone, diputat de la Junta de Govern de l'ICAB i president de la Comissió de Transformació Digital de l'ICAB; i la moderarà Emma Gumbert, diputada de la Junta de Govern de l'ICAB.

Hi participaran com a ponents Sara Berbel, gerent Municipal de l'Ajuntament de Barcelona; Anna Ginès, professora de Dret del Treball ESADE, directora de l’Institut d’Estudis laborals ESADE; M. Luz Rodriguez, professora titular de Dret del Treball i Seguretat Social de la Universitat de Castilla- La Mancha; i Cristina Colom, directora de Digital Future Society en MWCapital.

La sessió es desenvoluparà de forma on-line mitjançant un sistema de videoconferència.

 

Documents

Contactes

    Mallorca, 283
    0837 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 496 18 80 - EXT. 5705 T. 93 601 12 12 E. digicab@icab.cat