Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Formació / Biblioteca

Edició especial de 'Coedició Normativa laboral COVID-19'

19/06/2020
La Biblioteca de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, en col·laboració amb l'editorial Tirant lo Blanch posa a la vostra disposició l’edició personalitzada de la ‘Coedició Normativa laboral Covid-19’. Reserves fins el 12 de juliol a les 24h. Preu amb IVA inclòs 11,90€.
Edició especial de 'Coedició Normativa laboral COVID-19'

Edició Juny 2020
Enquadernació rústica
750 pàgines
mida 12 x 17 cm

Descripció:

Davant la situació excepcional de l'estat d'alarma per la crisi sanitària de la COVID-19 s'han aprovat una sèrie de mesures econòmiques, socials i laborals que afecten de forma recent i canviant el nostre dia a dia. Aquesta normativa laboral consolidada pretén aclarir les situacions que s'han generat i les que es produiran en la nostra nova realitat. D’aquesta manera s'exposen de forma cronològica totes les mesures adoptades, no només les essencials per intentar pal·liar la crisi sanitària existent, sinó també les relacionades amb l'àmbit laboral i econòmic, tant per a particulars com per a professionals.

Amb aquest text legal coneixerà quines mesures s'han adoptat per reduir l'impacte de la crisi econòmica, com és la regulació de l'ERTO, a quines ajudes pot acollir-se com a autònom si ha hagut de cessar la seva activitat, quins deutes pot ajornar amb la Seguretat Social, les necessitats urgents en matèria d'ocupació agrària o com sol·licitar el seu subsidi si està integrat en el sistema especial per a empleats de la llar.

En definitiva, un text essencial on es recull tota la normativa aprovada durant la crisi de la COVID-19 i les fases de desescalada fins a la nova normalitat.

Reserves fins el 12 de juliol a les 24h. Preguem confirmeu l’adreça d’enviament.

La producció i distribució d’aquesta edició limitada es farà el mes de juliol.
El servei inclou l’enviament gratuït de l’esmentada obra al domicili.

Preu amb IVA inclòs: 11,90€

>>> ENLLAÇ DE RESERVES

 

SUMARI

 1. Consolidat amb la normativa LABORAL DEL COVID-19
 2. Inclou:
  1. Normes Generals
  2. Textos Bàsics Laborals
  3. Normes COVID-19
  4. Ordres COVID-19
 3. Inclou Índex Analític

Contactes