Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Titulars › Premis, Beques i Subvencions

Convocats els Premis Jurídics ICAB 2020

19/08/2020
Ja està obert el termini per a presentar-se a diversos premis jurídics que convoca l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB).
Convocats els Premis Jurídics ICAB 2020

Premi Memorial Pedro Martín García 2020

El premi està destinat a guardonar un treball o article sobre Dret Processal Penal. La data límit de presentació és l'1 de desembre de 2020

Premi Jurídic Ferrer Eguizábal 2020 sobre Dret Financer i Tributari

El premi està destinat a guardonar la millor monografia publicada o inèdita i el millor projecte d'investigació sobre Dret Financer i Tributari . La data límit de presentació és l'1 de desembre de 2020.

Premi 'In memoriam Juan Carlos Elías'

Destinat a guardonar la millor proposta motivada, en forma d’article o no, de millora en els pactes dels fulls d’encàrrec professional, la facturació o minutació, les taxacions de costes i jures de comptes i, en general, els honoraris professionals de l’advocacia. La data límit de presentació és l’1 de desembre de 2020.

Premi Feixó Carreras 2020 per a noves promocions

El Premi està destinat a ajudar a la realització d’un treball sobre un tema de Dret Processal o Organització Judicial. La data límit de presentació serà l’1 de desembre de 2020.

Premi Memorial Degà Roda i Ventura 2020

El Premi està destinat a guardonar els millors treballs que versin sobre Col·legis professionals i l’exercici de les professions liberals, especialment l’advocacia, publicats en el territori de l’Estat espanyol i escrits en qualsevol de les llengües oficials d’aquest entre l’1 de gener i l’1 de desembre de 2020

ALTRES PREMIS

Premi de Treballs de recerca convocat per l’Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses

El premi està destinat a guardonar els treballs de recerca sobre la figura del perit judicial.

Contactes