Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Formació / Biblioteca › Conferències on-line

Conferència on-line: 'La primacia del dret de la Unió Europea i la relació entre el jutjat nacional i el TJUE'

04/06/2020
El dilluns 8 de juny, a les 19 hores, l'ICAB organitza una conferència on-line en què es tractarà el tema de gran actualitat sobre la relació entre el jutjat nacional i el Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE). Presentarà la sessió Beatriz Gil, coordinadora del Grup d'Institucions Europees (GAIE) de la Comissió de Relacions Internacionals de l'ICAB, i hi participarà com a ponent, entre d'altres, Jesús Sánchez, secretari de la Junta de Govern de l'ICAB.
Conferència on-line: 'La primacia del dret de la Unió Europea i la relació entre el jutjat nacional i el TJUE'

La sessió, que s'inscriu en el Postgrau de Dret Europeu de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), està oberta a tothom.

S'hi abordaran diverses qüestions relacionades amb el funcionament del TJUE, com quan s'ha de plantejar la qüestió prejudicial, la intervenció de les parts, els efectes de la sentència del TJUE, així com la possibilitat de plantejar una nova qüestió prejudicial.

Participaran com a ponents Jesús Sánchez, secretari de la Junta de Govern de l'ICAB; Francisco González de Audicana, magistrat; i Vicente Pérez Daudí, catedràtic de la Universitat de Barcelona.

La conferència es desenvoluparà de forma on-line mitjançant un sistema de videoconferència.

Contactes