Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Titulars › Departament Internacional ICAB › Conferències on-line

Jornada en línia sobre 'Experiències judicials davant la Covid-19 a Espanya, Itàlia, República Dominicana i Veneçuela'

28/08/2020
Se celebrarà el 31 d'agost de 2020 a les 16h (hora penisular espanyola) per Google Meet. Organitzada pel Vice-rectorat Acadèmic de la Universitat de Carabobo (Veneçuela).
Jornada en línia sobre 'Experiències judicials davant la Covid-19 a Espanya, Itàlia, República Dominicana i Veneçuela'

La degana de el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona i presidenta de la Comissió de Relacions Internacionals del Consejo General de la Abogacía Española, Mª Eugènia Gay, presentarà el seminari junt a Ulises Rojas, vice-rector acadèmic de la Universitat de Carabobo.

Hi participaran com a ponents Carmen Pérez Andújar (Espanya), vicesecretària de Mitjans Materials i Tecnològics del Consejo General de la Abogacía Española; Silvia Zorzetto (Itàlia), advocada i professora de la Universitat de Milà; Leonardo Recio (República Dominicana), membre titular del "Consejo del Poder Judicial de la República Dominicana" i president de les comissions de Signatures Electròniques, Implementació d'Office 365 i Plataformes Tecnològiques del Poder Judicial de la República Dominicana; i Gustavo Adolfo Amoni Reverón (Veneçuela), professor de Dret Administratiu III i Teoria de la Jurisdicció a la Universitat Central de Vençuela.

Inscripció gratuïta AQUÍ.