Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Titulars › Conferències on-line

Conferència on-line: 'L'arbitratge com a instrument de solució de conflictes de les franquícies en temps de crisi: Fast Track com a possible solució'

09/06/2020
El dimarts 16 de juny, a les 16 hores, l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona juntament amb el Tribunal Arbitral de Barcelona organitzen una conferència per abordar l'aplicació de l'arbitratge com a mecanisme de solució de conflictes en les franquícies. Presentarà la sessió Mª Eugènia Gay, degana de l'ICAB.
Conferència on-line: 'L'arbitratge com a instrument de solució de conflictes de les franquícies en temps de crisi: Fast Track com a possible solució'

Des del passat mes d'abril, el Tribunal Arbitral de Barcelona (TAB) disposa d'un procediment ràpid de resolució arbitral de conflictes ('fast track') perquè pugui adreçar-s'hi qui necessiti una solució ràpida i definitiva. Aquest procediment presenta un especial interès en l'actual context, davant la previsible multiplicació de conflictes derivats de relacions contractuals per la situació provocada per la COVID-19. Es tracta d’un procediment àgil i plenament garantista.

Abordarem la qüestió amb Juli de Miquel, president del TAB; Eduardo Abadía, director executiu de l'Asociación Española de Franquiciadores (AEF) i Gerardo Roca, advocat especialitzat en Corporate i M&A, moderats per Carlos Berbell, director de Confilegal.

La conferència es desenvoluparà on-line mitjançant un sistema de videoconferència.

Contactes

  c/ Roger de Llúria, 113, planta baixa.
  08037 Barcelona, Barcelona - España

  T. (+34) 933 198 117 F. (+34) 933 152 418 E. secretaria@tab.es


  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat