Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Secció de Dret Civil › Conferències on-line

Conferència on-line: 'Restriccions d'activitat en els contractes d'arrendament. Alteració de circumstàncies i clàusula rebus'

12/05/2020
El dijous 21 de maig, a les 17 hores, l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza una conferència on-line en la que s'analitzarà la problemàtica jurídica causada per les mesures legals adoptades pel Govern arran de la crisi sanitària en els contractes i l'aplicabilitat de la clàusula rebus sic stantibus, així com els límits d'aquesta figura jurídica. La sessió serà presentada per Mª Eugènia Gay, degana de l'ICAB, i moderada per Miquel Serra, president de la Secció de Dret Civil de l'ICAB.
Conferència on-line: 'Restriccions d'activitat en els contractes d'arrendament. Alteració de circumstàncies i clàusula rebus'

La sessió es desenvoluparà de forma on-line mitjançant un sistema de videoconferència.

Hi participaran com a ponents:

  • Angel Carrasco, catedràtic de Dret Civil i director del Centre d'Estudis de Consum de la Universidad de Castilla-La Mancha.
  • Angel Serrano de Nicolás, notari i professor associat de Dret Civil de la Universitat Pompeu Fabra.
  • Alejandro Fuentes-Lojo Rius, advocat Vocal de la Comissió de Codificació de Catalunya. Diputat de la Junta de Govern de l'ICAB.
  • Marta Legarreta, advocada i secretària de la Secció de Dret Civil de l'ICAB.

Documents

Contactes

    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. cultura@icab.cat E. formacio@icab.cat