Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Titulars › Premis, Beques i Subvencions

Atorgat el Premi Ferrer Eguizábal 2019 a la millor monografia publicada o inèdita sobre Dret Civil català

27/07/2020
Els Premis Jurídics Ferrer Eguizábal van ser instituïts el 1981 pel Sr. Lluís Ferrer Eguizábal, qui va ser advocat, periodista i cap de la Secció d’Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant la Fundació que porta el seu nom i que vol promoure la investigació i l’estudi jurídic.
Atorgat el Premi Ferrer Eguizábal 2019 a la millor monografia publicada o inèdita sobre Dret Civil català

El Jurat del Premi Jurídic Ferrer Eguizábal 2019 sobre Dret Civil català, integrat pel senyor Eudald Vendrell Ferrer, advocat i acadèmic electe de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, pel senyor Màrius Miró i Gili, advocat, per la senyora Núria Flaquer Molinas, advocada i diputada de la Junta de Govern de l’ICAB i pel senyor Alejandro Fuentes-Lojo Rius, advocat i diputat de la Junta de Govern de l’lCAB, reunit el 27 de juliol de 2020, ha atorgat ex aequo el Premi Ferrer Eguizábal 2020 a la millor monografia publicada o inèdita sobre Dret Civil català a:

    • Sra. Rosa Barceló Compte per la seva monografia “Ventaja injusta y protección de la parte débil del contrato”.

    • Sr. Guillem Izquierdo Grau per la seva monografia “La división y la temporalidad del dominio: la propiedad temporal del Código Civil de Cataluña”. 

El lliurament del Premi s’efectuarà en un acte organitzat per l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona durant el darrer quadrimestre d’aquest any.

Contactes