Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Món Jurídic

La revista 'Món Jurídic' núm. 329 ja es pot consultar en PDF

29/07/2020
La formació on-line programada pel Col·legi de l’Advocacia de Barcelona durant l’Estat d’Alarma i la situació excepcional derivada de la pandèmia per la COVID-19 protagonitza la portada del núm. 329 de ‘Món Jurídic’, corresponent als mesos de juny i juliol de 2020.
La revista 'Món Jurídic' núm. 329  ja es pot consultar en PDF

Ja podeu consultar el PDF de la publicació, que aviat rebreu en paper als vostres despatxos.

La revista inclou els articles ‘La clàusula rebus sic stantibus: construcción jurisdiccional i requisits d’aplicabilitat en el marc de la crisi per la COVID-19’, ‘L’habilitació del mes d’agost’, ‘Un procediment jurídic per evitar el col·lapse’ i ‘L’essència de la privació de la pàtria potestat’, entre d’altres.

També recull diferents entrevistes, una amb el notari Ignacio Boisán; altra amb el president del TAB, Juli de Miquel; i altra amb Jerome Roth, president de la UIA.

Món Jurídic és una publicació editada pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona amb la finalitat de ser un mitjà informatiu i d’expressió dels seus col·legiats/as. És el reflex de la vida col·legial i un vehicle de comunicació de la Junta de Govern amb els les persones col·legiades, alhora que permet l’intercanvi d’impressions entre els propis advocats/des.

Podeu adreçar els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

Documents

Contactes

    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat