Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Titulars › Secció de Dret Penal › Crisi sanitària

Informació respecte la suspensió de les vistes assenyalades als Jutjats Penals de Barcelona

24/03/2020
Us informem que, per part de diferents Jutjats del Penal de Barcelona, ens ha estat comunicat que es procedeix a la suspensió dels judicis assenyalats, degut a l'actual situació de declaració de l'estat d'alarma, en els següents termes.
Informació respecte la suspensió de les vistes assenyalades als Jutjats Penals de Barcelona

Per part del Jutjat Penal Penal núm. 1 ha estat informat que es procedeix a la suspensió dels judicis previstos la setmana del 30 de març al 3 d'abril, els del 15 i 16 d'abril, les Diligències Urgents dels dies 21, 22 i 23 d'abril, i els judicis assenyalats en dates 27 i 29 d'abril, 4, 6 i 7 de maig de 2020. En concret:

  • 30  de març. Suspès el PA 545/19
  • 1 d'abril. Suspesos els intents de conformitat assenyalats. S'indica la conveniència de dirigir-se al Ministeri Fiscal en els supòsits que es vulgui arribar a una conformitat.
  • 2 d'abril. Suspès el PA 164/18

Per part del Jutjat Penal núm. 2 ha estat informat que se suspenen tots els judicis assenyalats fins la setmana que comença el 27 d'abril.

Per part del Jutjat Penal núm. 4 ha estat informat que es procedeix a la suspensió dels judicis previstos fins el dia 10 de maig, podent ampliar-se en cas de pròrroga de l'estat d'alarma i de suspensió dels terminis processals, excepte a les causes amb pres.

El Jutjat Penal núm. 7 informa que els judicis assenyalats les setmanes del 14 i 20 d'abril estan suspesos.

El Jutjat Penal núm. 8 ha informat que queden suspesos els judicis assenyalats del 23 de març fins al 8 de maig, inclòs.

El Jutjat Penal núm. 10 ha acordat suspendre les vistes els dies 30 i 31 de març i comunica que se suspenen les vistes no urgents, fet que comporta la suspensió de les assenyalades durant la pròrroga de l'estat d'alarma.

Per part del Jutjat del Penal núm. 14 se suspenen els assenyalaments previstos del 23 de març al 3 d'abril, en consideració a la declaració de l'estat d'alarma.

El Jutjat Penal núm. 17 informa de la suspensió de totes les vistes assenyalades del 23 de març al 3 d'abril i les setmanes del 14 i 20 d'abril.

El Jutjat Penal núm. 18 ha acordat suspendre els judicis assenyalats del 23 de març al 17 d'abril.

El Jutjat Penal núm. 19 ha informat que se supenen les vistes assenyalades i que només es donarà curs a les sol·licituds quan es puguin causar un greu perjudici a les parts.

El Jutjat Penal núm. 20 informa de la suspensió de totes les vistes assenyalades fins al 24 d'abril, excepte el corresponent al Procediment Abreujat núm. 57/2020  previst el dia 15 d'abril.

El Jutjat Penal núm. 22 de Barcelona ha suspès els judicis del 23 de març al 3 d'abril.

El Jutjat Penal núm. 26 informa que tots els judicis assenyalats fins al 26 d'abril estan suspesos.

El Jutjat Penal núm. 27 ha acordat suspendre els judicis assenyalats durant els mesos d'abril i maig.

Per part del Jutjat del Penal núm. 28 procedeixen a la suspensió dels judicis previstos del 23 de març al 3 d'abril, i els dies 16 i 17 d'abril, en consideració a la declaració de l'estat d'alarma.

Us continuarem informant puntualment de les previsions de suspensions que siguin comunicades per part dels Jutjats i Tribunals.

Us recordem que segons el Reial Decret de declaració de l'estat d'alarma queda tot suspès amb les excepcions legalment establertes (causes pres, mesures de protecció de violència de gènere), sense perjudici que cada jutjat, de forma individual, comuniqui la suspensió dels seus judicis.

Contactes

    Gran Via de les Corts Catalanes, 111 Ciutat de la Justícia Edifici C, 2a planta
    L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5345 F. 93 215 10 62 E. craj@icab.cat