Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ) › Comissió de Transformació Digital

Pla pilot del sistema de notificacions telemàtiques NOTICAT

11/05/2020
El proper 19 de maig de 2020 el Departament de Justícia activarà el NOTICAT en els 35 jutjats socials de Barcelona, en un pla pilot que inclou més de 1.000 advocats i advocades de l’ICAB, -aquells que més activitat varen tenir durant l’any 2019 en la jurisdicció social-, que permetrà notificar-los telemàticament.
Pla pilot del sistema de notificacions telemàtiques NOTICAT

Amb aquest pla pilot, el Departament de Justícia continua el desplegament del nou mòdul de notificacions telemàtiques del sistema e-justícia.cat, que va començar a mitjans de l’any 2018, anomenat NOTICAT. Aquest mòdul és l’equivalent del sistema Lexnet, però amb l’avantatge que ja està integrat dins de la gestió processal (tramitació) del propi e-justícia.cat.

Els advocats i advocades seleccionats/des pel pla pilot són els que més activitat varen tenir durant l’any 2019 en la jurisdicció social en els 35 jutjats socials de Barcelona, i ja han rebut la corresponent comunicació per correu electrònic, que els hem adreçat des de l’ICAB per informar-los.

El sistema és molt senzill, no obstant podreu trobar en aquest enllaç uns vídeos il·lustratius del nou sistema: https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/ejusticia/videos-guies-i-manuals/videos/.

Per completar la informació, des de l’ICAB hem preparat una sessió informativa on-line sobre l’accés a NOTICAT en la jurisdicció social, que es farà el proper dijous 14 de maig a les 10:30 hores. Us hi podeu inscriure des del següent enllaç

Documents

Contactes

    Gran Via de les Corts Catalanes, 111 Ciutat de la Justícia Edifici C, 2a planta
    L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5345 F. 93 215 10 62 E. craj@icab.cat