Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Serveis › Comissió de Transformació Digital

Pròximes renovacions de certificats ACA

29/04/2020
Davant el previsible volum de renovacions de certificats de col·legiats i col·legiades durant els mesos de maig i juny, us informem que es troba a la disposició de tots els usuaris de certificats ACA la renovació online dels certificats digitals que en aquests moments esdevé de vital importància donades les dificultats de desplaçament per aplicació del Reial Decret 463/20202, de 14 de març, pel qual es va declarar l'estat d'alarma.
Pròximes renovacions de certificats ACA

Notícies relacionades

Us recordem l'enllaç on es troba l'aplicació de renovació online:
https://www.abogacia.es/site/aca/plan-de-renovacion-aca-2016/

Les principals consideracions a tenir en compte són les següents:

  • A causa de la gran quantitat de renovacions que tindran lloc en els pròxims dos mesos, s'ha modificat el període de renovació i a partir d'ara els certificats es podran renovar amb l'eina 60 dies abans que caduquin, en comptes dels 30 actuals. La renovació es fa descarregant l'aplicació disponible tant per a Windows com per a Mac. El certificat ha de trobar-se en vigor.
     
  • Des de l'Autoritat de Certificació de l'Advocacia s'envia de manera automàtica dos correus d'avís, espaiats en el temps, de la pròxima caducitat del certificat a cada usuari. Addicionalment estem realitzant un seguiment dels certificats pendents de renovar que caduquen en la mateixa setmana i estem enviant una comunicació personalitzada per assegurar-nos que renoven el certificat ACA abans que se'ls caduqui.
     
  • Us recomanem que mentre duri l'estat d'alarma feu un seguiment dels certificats per a validar la data de caducitat i renovar-lo si la caducitat està propera.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment addicional a través del nostre suport tècnic al telèfon 93 014 10 01 o en l'apartat d'ajuda del web.
 

Atentament,
ACA - Autoritat de Certificació de l'Advocacia

Contactes