Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Activitats Socials

Fes-te de la Penya Toga Blaugrana

01/04/2020
La Toga Blaugrana és una associació sense ànim de lucre per a tots aquells juristes aficionats al Futbol Club Barcelona.
Fes-te de la Penya Toga Blaugrana

La quota anual de pertinença a la Toga Blaugrana és de 0€ (+1€/any pel plàstic del carnet de penyista) i és una manera de fer pinya des de l'advocacia i mostrar el nostre suport a les diferents seccions esportives del FC Barcelona. 

Algunes de les activitats que ofereix la Federació de Penyes del Barcelonès als i les integrants de la Penya Toga Blaugrana són l’oportunitat de gaudir de les retransmissions dels partits al local de la Federació de manera gratuïta i en un ambient purament culer, així com de participar en un viatge solidari a l'Àfrica per portar equipament esportiu.

Esperem que passat la COVID-19 es puguin reemprendre aquestes activitats així com els acompanyament a l'equip de futbol del FC Barcelona en els seus desplaçaments, ja que els professionals del Dret membres de la Penya Toga Blaugrana podeu participar de les activitats que organitza l’associació als desplaçaments que el FCB fa fora de casa i sol·licitar entrades pels partits, tant al Nou Camp com als camps contraris. A més, els i les penyistes tenen accés a les activitats que munten les altres penyes, la Federació de Penyes del Barcelonès Est i la Confederació Mundial de Penyes.

Per a més informació i inscripcions: Gonçal Oliveros a goliveros@defensalegal.net

 

Contactes

    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 496 18 80 - EXT. 5080 F. 93 487 19 38 E. coral@icab.cat