Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Formació / Biblioteca

Accés a la Base de Dades DataLey de Wolters Kluwer

23/04/2020
Gràcies a l'acord entre l'ICAB i l'editorial Wolters Kluwer oferim a totes les persones col·legiades i associades l'accés a la Base de dades DataLey, fins el 15 de setembre de 2020, i després d'aquesta data, com sempre, es podrà consultar la Base de Dades de 'La Ley' des de la Sala Multimèdia de la Biblioteca.
Accés a la Base de Dades DataLey de Wolters Kluwer

Aquesta base de dades consta de quatre mòduls: legislació, jurisprudència, convenis col·lectius i formularis. Tota la informació jurídica que es necessita i actualitzada diàriament.

>> Accedeix a DataLey

Inclou:  

  • Legislació de tots els àmbits territorials (internacional, europeu, estatal, autonòmic i foral). A més de la versió vigent, inclou versions futures de cada norma, en el seu cas.
  • Jurisprudència del Tribunal Constitucional, Tribunal Suprem, Tribunals Superiors de Justícia, Audiència Nacional, Audiències Provincials, Jutjats, Tribunal Econòmic-Administratiu Central, Tribunals Econòmic-Administratius Regionals i Foral, Tribunal de Justícia de la Unió Europea, Tribunal Europeu de Drets Humans, Tribunal General, Tribunal de Comptes, Tribunal de Conflictes de Jurisdicció, Tribunal de Defensa de la Competència, Direcció General dels Registres i del Notariat.
  • Formularis: inclou models processals de matèries civil, mercantil, administratiu, fiscal, penal i laboral, contractes i una selecció dels escrits més utilitzats pels professionals jurídics.
  • Convenis col·lectius: inclou tots els sectors d'activitat en els àmbits d'aplicació estatal, local i autonòmic.

>> ACCEDEIX A DATALEY

Contactes