Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Comissió de Normativa › Secció de Dret Civil › Secció de Dret Processal

Conferència on-line: 'Aspectes substantius i processals del dret de resolució dels contractes amb consumidors i usuaris regulat en l'article 36 del RDL 11/2020'

25/04/2020
L'ICAB organitza una nova conferència on-line el dijous 7 de maig, a les 11 hores, sobre les novetats normatives amb motiu de l'estat d'alarma i el COVID-19. En aquesta ocasió s'abordarà el dret de resolució de determinats contractes regulat al Reial Decret-Llei 11/2020. La conferència serà presentada per Mª Eugènia Gay, degana de l'ICAB, i moderada per Jesús Sánchez, secretari de la Junta de Govern de l'ICAB, i Cristina Vallejo, diputada de la Junta de Govern i responsable de Formació. Oberta la inscripció!
Conferència on-line: 'Aspectes substantius i processals del dret de resolució dels contractes amb consumidors i usuaris regulat en l'article 36 del RDL 11/2020'

El Reial Decret-Llei 11/2020, de 31 de març, regula en el seu article 36 el dret de resolució de determinats contractes sense penalització per part dels consumidors i usuaris. Mitjançant un sistema de videoconferència, l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) tractarà aquesta qüestió.

Participaran a la conferència:

  • Chantall Moll, professora de Dret Civil de la Universitat de Barcelona, vicepresidenta de la Secció de Dret Civil de l'ICAB.
  • Manuel J. Marín, catedràtic de Dret Civil de la Universitat de Castilla-La Mancha.
  • Francisco Pelaez, advocat, professor de Dret Processal LAW SCHOOL ESADE.
  • Paz Cano, advocada, secretària de la Secció de Consum de l'ICAB i vocal de la Comissió de Normativa.

Contactes

    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302