Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Titulars › Crisi sanitària

L'ICAB estén l'accés gratuït a formació per videostreaming fins al 31 de maig

06/05/2020
Amb la voluntat de continuar oferint formació i serveis malgrat la situació derivada del COVID-19, el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) amplia fins a finals del mes de maig l'oferta de conferències en videostreaming en accés obert i totalment gratuït. Consulta-les al web.
L'ICAB estén l'accés gratuït a formació per videostreaming fins al 31 de maig

L'ICAB facilita accés en format videostreaming a conferències celebrades i gravades al Col·legi en els últims mesos i que fins ara només eren accessibles previ pagament. La mesura es va posar en marxa el passat 17 març. Des de llavors s'ha anat ampliant l'oferta, fins a arribar a més d'una desena de conferències sobre diferents àrees del dret que seran consultables de forma gratuïta fins al 31 de maig.

El llistat de conferències que estan actives és el següent:

 

 1. EL DIRECTE DE DIGICAB: 'Necessitat del compliance per a la reactivació davant la 'nova normalitat'', amb Oscar Morales, Jose F. Zamarriego, Elena Del Tiempo, Beatriz Saura i Francisco Bonatti. (NOVA!)
   
 2. EL DIRECTE DE DIGICAB: 'Impacte de les tecnologies en les relacions laborals', amb Sara Berbel, Anna Ginès, M. Luz Rodriguez i Cristina Colom.
   
 3. EL DIRECTE DE DIGICAB: '#DiadeInternet2020. Claus del Legal tech, emprenedoria i start-ups post COVID-19', amb Josep Coll, Helena Torras i Paula Fernández-Ochoa.
   
 4. EL DIRECTE DE DIGICAB: 'Reptes post COVID-19: 5G, mobilitat, ciberseguretat i aspectes legals', amb Carlos Grau, Mar Alarcon, Ramsés Gallego i Francisco Pérez Bes.
   
 5. DIRECTE DE DIGICAB: 'L'advocacia post COVID-19. Reptes i oportunitats', amb Esther Montalvá, Alexander Salvador, Alberto Cabello, Laura de Jesús i Albert Ferré.
   
 6. DIRECTE DE DIGICAB: 'Compliment normatiu per a la reactivació. Cibercriminalitat i dret a la veracitat', amb Eloy Velasco, Elvira Tejada i Borja Adsuara
   
 7. DIGICAB ON-LINE (videostreaming): 'Retorn al treball presencial i compatibilitat amb teletreball. Plans de contingència'
   
 8. Matí digital (videostreaming): 'Teletreball: aspectes pràctics i jurídics'
   
 9. 'Prova pericial mitjançant microexpressions facials en Dret de Família'
   
 10. 'Novetats processals del RDL 7/2019 d'1 de març, de mesures urgents en matèria d'habitatge i lloguer'
   
 11. 'La reforma del Codi Penal i la seva incidència en els accidents de trànsit'
   
 12. 'Debat sobre la qüestió prejudicial de l'IRPH: conclusions de l'Advocat General del TJUE'
   
 13. 'Preguntes i respostes davant la STS d'11 de setembre de 2019, de venciment anticipat'
   
 14. 'L'impacte de les recents novetats legislatives i jurisprudencials sobre les execucions hipotecàries'
   
 15. Jornada formativa de Consum
   
 16. Hipoteca tranquil·litat: 'Nul·litat declarada per la STS del Jutjat Mercantil núm. 6 de Madrid en l'acció col·lectiva exercitada per l'Associació d'Usuaris Financers (ASUFIN)'

Contactes

  Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. cultura@icab.cat E. formacio@icab.cat