Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Revista Jurídica de Catalunya

Monogràfic sobre 'El règim de la propietat horitzontal a Catalunya: Doctrina i jurisprudència'

17/07/2020
La Revista Jurídica de Catalunya, en col·laboració amb l’Editorial Thomson Reuters Aranzadi, posa a la vostra disposició la coedició personalitzada del Monogràfic sobre 'El règim de la Propietat Horitzontal a Catalunya: doctrina i jurisprudència'. Reserves fins el 30 de setembre a les 24h.
Monogràfic sobre 'El règim de la propietat horitzontal a Catalunya: Doctrina i jurisprudència'

Aquesta obra efectua una profunda i exhaustiva anàlisi del règim jurídic de la propietat horitzontal a Catalunya i els problemes que es susciten en la seva aplicació. El llibre fa balanç dels més de tretze anys de vigència del Llibre V del Codi Civil de Catalunya, incloent la reforma operada per la Llei 5/2015, i atenent al canvi de paradigma que sempre comporta la irrupció en el mercat immobiliari de noves formes d'ús, destinació i explotació dels departaments o entitats comunitaris.

Aquesta temàtica s'analitza tant des de la seva vessant substantiva i processal, com des de la praxi notarial, registral i tributària.

Amb aquesta finalitat, en la present obra s'ha comptat amb la participació de gairebé una trentena d'especialistes en la matèria de primeríssim nivell. Entre ells, magistrats del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i les seves audiències provincials, notaris, registradors, catedràtics i advocats, que aborden al llarg de quinze articles doctrinals, els aspectes més fonamentals i rellevants de la propietat horitzontal catalana. La majoria dels articles s'han realitzat en coautoria de dos experts, el que permet enriquir l'anàlisi amb una perspectiva més transversal.

Aquesta publicació inclou, a més, un extens annex bibliogràfic i una minuciosa recopilació de la jurisprudència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, sistematitzada, extractada i referenciada a text complet en el format online.

Reserves fins al 30 de setembre a les 24h.
La producció i distribució d’aquesta edició limitada es farà el mes de juliol.

El servei inclou l’enviament de l’esmentada obra al domicili.
La prestació d'aquest servei està supeditada al compliment de la normativa sobre restriccions d'activitats econòmiques que sigui aplicable durant aquest període.

Preus amb IVA inclòs:

>> RJC Monogràfic P. Horitzontal (no Col·legiats). Preu: 55 € (IVA inclòs). RESERVES ON-LINE
>> RJC Monogràfic Horitzontal (col·legiat Subscriptor). Preu: 17 € (IVA inclòs). RESERVES ON-LINE
>> RJC Monogràfic Horitzontal (Nou subscriptor Col·legiat). Preu: 20 € (IVA inclòs). RESERVES ON-LINE
>> RJC Monogràfic P.Horitzonal (col·legiat No subscriptor). Preu: 27 € (IVA inclòs). RESERVES ON-LINE

Documents

Contactes

    Mallorca 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 496 18 80 - EXT. 5178 T. 93 601 12 12 F. 93 488 11 49 E. revista@icab.cat