Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Secció de Dret Fiscal i Financer › Conferències on-line

Càpsules formatives en Dret fiscal i financer en obert

23/04/2020
El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) ofereix en obert càpsules formatives sobre diferents continguts jurídics d'actualitat. Entre d'altres, s'ofereixen càpsules en l'àmbit del dret fiscal i financer. La iniciativa respon a la voluntat de continuar oferint formació i serveis malgrat la situació de confinament provocada pel COVID-19.
Càpsules formatives en Dret fiscal i financer en obert

Des de la pàgina web de l'ICAB s'ofereix l'accés als vídeos en els àmbits de compliance, dret civil, dret concursal, dret de consum, dret de família, dret de la infància i l'adolescència, dret fiscal, dret laboral, dret mercantil, dret penal, dret processal, dret sanitari, benestar, internacional dones advocades, responsabilitat civil i assegurances i segona oportunitat, que s'aniran ampliant en els propers dies.

>> Accedeix a les càpsules vídeo formatives al web i a Vimeo.

El llistat de càpsules en Dret Fiscal i Financer que estan disponibles actualment és el següent:

"Actualitat fiscal i administrativa. La nova Llei 5/2020, de 29 d'abril, de mesures fiscals, financeres, administratives i del sector públic", per Susana Ferrer, diputada de la Junta de Govern de l’ICAB i membre de la Comissió de Normativa, i Alejandro Ebrat, advocat, assessor fiscal i vocal de la Comissió de Normativa de l'ICAB.

 

"Mesures fiscals Reial Decret-Llei 15/2020, de 21 d'abril", per Albert Folguera, president de la Secció de Dret Fiscal i Financer de l'ICAB.

 

"Reial Decret-llei 14/2020, de 14 d'abril. Extensió del termini per a la presentació i ingrés de determinades declaracions", per Albert Folguera, President de la Secció de Dret Fiscal i Financer de l'ICAB.


"Informació fiscal: impostos ajornables, com ajornar-los i codicions", per Albert Folguera, president de la Secció de Dret Fiscal i Financer de l'ICAB.

 

"Impost de Successions en temps de COVID-19", per Gemma Sala, Advocada especialista en Dret Fiscal.

Contactes

    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. cultura@icab.cat E. formacio@icab.cat