Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Titulars

L’ICAB se suma a la commemoració del Dia de les Nacions Unides

19/10/2020
El 24 d’octubre se celebra el Dia de les Nacions Unides, una jornada per la qual es commemora l’entrada en vigor de la Carta de les Nacions Unides el 24 d’octubre de 1945.
L’ICAB se suma a la commemoració del Dia de les Nacions Unides

Igual que en anys anteriors, el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) ha acordat un cop més adherir-se a aquesta celebració i ha penjat una banderola de l’ONU a l’exterior de l’edifici del Palauet Casades (c/ Mallorca, cantonada c/ Roger de Llúria) que estarà hissada tota la setmana. 

La Carta de les Nacions Unides va néixer amb l’objectiu de mantenir la pau i la seguretat internacional, així com prendre les mesures col·lectives per prevenir i eliminar les amenaces que es puguin donar en aquest àmbit per mitjans pacífics, de conformitat amb els principis de la justícia i del dret internacional.

Cal recordar que l’ICAB treballa per a la incorporació activa dels ODS als valors professionals i a la cultura col·legial. En aquest sentit, la Corporació presta una atenció especial als ODS següents:

  • ODS 5.- Igualtat de gènere: Aconseguir la igualtat de gènere a través de l’enfortiment de dones adultes i joves.
  • ODS 16.- Pau i justícia i institucions sòlides: Promoure societats pacífiques i inclusives per aconseguir un desenvolupament sostenible, proporcionar a totes les persones accés a la justícia i desenvolupar institucions eficaces, responsables i inclusives a tots els nivells.

Contactes

    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5313 F. 93 487 15 70 E. deganat@icab.cat