Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament
Notícies › Titulars › Notes de Premsa

Comunicat ICAB

29/06/2020
Arran de les informacions i comunicacions de les que ha estat coneixedor l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, fent referència a la participació d’un dels ponents d’una de les 45 conferències que tindran lloc en el marc del 5è Congrés de l’Advocacia de Barcelona, entre el dilluns 29 de juny i el 3 de juliol. Des de l’ICAB volem fer les següents consideracions:
Comunicat ICAB

· El programa i els participants de les conferències del Congrés de l’Advocacia de Barcelona han estat dissenyats i escollits, amb plena autonomia, per les diverses seccions i comissions de l’ICAB, pedra angular de la corporació. La Junta vol posar de manifest l’aportació de les seccions i les comissions donant valor a la formació, la transversalitat i la pluralitat del nostre Col·legi i mereixen tot el nostre respecte  i reconeixement.

· Fent referència a la ponència: “La rellevància constitucional del ministeri fiscal”, els seus intervinents han estat convocats i convidats per les Seccions de Penal i Constitucional. Cap dels ponents ha estat convidat com a invitat d’honor, ni per les seccions, ni per la Junta de Govern. Són els ponents d’una conferència que han estat tractats de la mateixa manera que 175 ponents restants.

· D’acord amb els articles 86 i 87 dels Estatuts de l'ICAB l’òrgan de direcció de les seccions i les comissions de persones col·legiades han estat elegides democràticament pels membres d’aquestes i les seves propostes, accions i comunicacions s’identifiquen d’aquesta procedència, sense que la Junta censuri, ni veti, les seves decisions.

· La Junta de Govern vol manifestar el seu màxim respecte a la plena autonomia i llibertat d’expressió, tant de les persones que expressen la seva conformitat, com les que expressen seva disconformitat, amb les ponències organitzades.

Junta de Govern

Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

Barcelona, 29 de juny de 2020

Contactes

    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat